Novosti Sport Događanja

Evo gdje možete nabaviti svoj primjerak "Turopoljskog leksikona"

12.04.2021. / Ivana Ćurić

Turopoljski leksikon krajem ožujka ugledao je svjetlo dana o čemu smo pisali OVDJE. Zanimanje za ovim djelom pokazali su brojni Turopoljci, a sada vam donosimo informacije o tome gdje ga kupiti i po kojoj cijeni.

Od prapovijesti Turopolja do današnjih dana, na više od 700 stranica, novi "Leksikon Turopolja" objedinio je sve važne pojmove, ličnosti, znamenitosti, djela vezana uz ovaj naš poviješću bogat turopoljski kraj. To je doista kapitalno izdanje o Turopolju, kakvim se malo koji kraj može pohvaliti, a pokazuje i njegov prepoznatljiv i jedinstven identitet.

-Turopoljski leksikon se može nabaviti u V.B.Z. –ovoj knjižari u Velikoj Gorici, Zagrebačka 33, po cijeni od 380.oo kuna. Na dan promocije Leksikona koja se predviđa 23. travnja u 14 sati ispred Muzeja Turopolja, ako će to dopustiti epidemiološke mjere, moći će se kupiti po promotivnoj cijeni od 300.oo kuna od 10 do 16 sati. Autori članak i suradnici u pripremi Turopoljskog leksikona svoj primjerak mogu podići u mojem uredu uz prethodnu najavu-poručila je urednica Turopoljskog leksikona Katja Matković-Mikulčić.

Podijeli