Novosti Sport Događanja

Dan mjesta Gradići uz polaganje vijenaca, misu, gledanje tekme Engleska-Hrvatska, revijalnu utakmicu…

10.06.2021. / Petar Brnada

Gradići u nedjelju, 13. lipnja, slave Dan mjesta, a u sklopu proslave pripremili su cjelodnevni program raznovrsnog sadržaja.

Obilježavanje svog dana mještani Gradića započet će u 10:15 sati polaganjem vijenaca kod spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata. U 11 sati slavit će se koncelebrirana sveta misa, a od 12 sati predviđeno je druženje mještana na prostoru oko crkve uz prigodni domjenak.

Pratit će se, naravno, u Gradićima i Euro 2020. koji Hrvatska otvara u 15 sati dvobojem protiv Engleza, a gledanje utakmice planirano je na nogometnom igralištu.

U 18:30 sati odigrat će se i revijalna utakmica: Oženjeni – Neoženjeni, a organizatori ovom prilikom ističu i ostala događanja u lipnju i srpnju.

U planu su tako Turnir ulica i dječji turniri „limača“ i „prstića“ 26. lipnja od 9 sati, predstava za djecu „Uzbuna u Plastičnom carstvu“ u organizaciji KUD-a 27. lipnja s početkom u 19 sati u Društvenom domu na koju je ulaz besplatan te Turopoljska malonogometna liga  VG sjever – domaćinstvo Gradića 10. srpnja.

Podijeli