Novosti Sport Događanja

SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću

18.05.2017. / Ivana Ćurić

Uz piknik koji je jučer održan u Parku dr. Franje Tuđmana koalicija SDP-HSS-HL predizbornu kampanju privodi kraju, a koja su očekivanja od izbora koji slijede za tri dana otkrio nam je kandidat za gradonačelnika Aleksandar Horvat.

-Uvijek sam realan, ovaj put imamo stvarno kvalitetne kandidate za gradonačelnika i dobrih lista za gradsko vijeće i moj je mišljenje da će sigurno biti drugi krug. Mi znamo da ćemo ući u drugi krug, a tko će nam biti protivnik nije važno, imamo otpočetka svoju priču o Velikoj Gorici za 21. stoljeće i želimo da šesti grad u Hrvatskoj za sve ljude to i bude, da bude mjesto gdje ljudi žele živjeti, zasnivati obitelj i da mladi ostaju ovdje i razvijaju se u Turopolju i Turopolje s njima -rekao je Aleksandar Horvat na jučerašnjem druženju s građanima.

Uz pjesmu tamburaša, hot dog i pivo u razgovoru s Velikogoričanima pridružili su se i drugi stranački i koalicijski mu kolege Stjepan Kožić kao kandidat za župana Zagrebačke županije, Damir Šimunić i Igor Horvačić kao kandidati koalicije za zamjenike gradonačelnika te Mihael Zmajlović, predsjednik županijskog SDP-a i drugi.Kad je riječ o očekivanjima za Gradsko vijeće u SDP-u računaju da će njihova koalicija osvojiti natpolovičnu većinu.

-S obzirom na to da Gradsko vijeće ima 31 vijećnika naša koalicija ide na 16 i više vijećnika-rekao je Horvat.

Završno druženje u Starom Čiču

Druženje na Tuđmancu bilo je predzadnje u kampanji za koaliciju SDP-HSS-HL, a završno druženje slijedi u petak.

-Završni skup će biti kod mene doma, u Starom Čiču, u petak u 17 sati. Bit će to malo drugačiji repertoar, roštilj i piva, pa ovim putem pozivam sve mještane mog sela i sugrađane u Turopolju da nam se pridruže-zaključio je Horvat.

Galerija slika

SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću SDP-HSS-HL: Idemo na 16 i više mandata u Gradskom vijeću

Podijeli