Novosti Sport Događanja

Slavko Perković nakon velike proslave naslova prvaka Hrvatske: Svi ovi dečki će ostati, vjerujemo kako će ova djeca puniti roster seniorske ekipe

17.05.2024. / Damir Žbulj

Jedan do zaslužnih za ovosezonski senzacionalni naslov prvaka Hrvatske pionira HNK Gorica je i direktor Nogometne škole Slavko Perković. Nakon velikog slavlja na Gradskom stadionu, osvajanja titule i podizanja pobjedničkog trofeja, bio je prepun emocija...

Pao mu je veliki kamen sa srca, bio je posebno ponosan na sve suradnike, jer ovo je zaista povijesni uspjeh ne samo ove generacije pionira, nego cijele Nogometne škole i svih u klubu.

"Ponosan sam izuzetno! Hvala svima od srca na podršci! Hvala i predsjedniku Črnku, koji je s nama od početka ovog projekta i u ostvarenju ovog sna, ovog cilja," poručio nam je na travnjaku nakon slavljeničke fotografije s peharom, koja će sigurno imati posebno mjesto u goričkim klupskim prostorijama:

"Ponosan sam na dečke, ponosan sam na trenere koji su radili s njima čitave ove sezone. Vjerovali smo da smo dobri, vjerovali smo da možemo i kako je vrijeme prolazilo tako smo sve više dobivali tu potvrdu."

"U konačnici se svelo na ovih 70 minuta, bila je šokantna utakmica i vjerujem kako će se ovo pamtiti još dugo. Izuzetno sam sretan, svi znate kako je to kad ste napeti, a sve ipak završi 'happy endom' i onda je to erupcija emocija, veselja i sreće," dodao je Perković.

Najvažnije pitanje za sve turopoljske ljubitelje nogometa je bilo hoće li ovi dečki ostati na okupu, kako bi jednog dana neki od njih bili nositelji prve momčadi HNK Gorica:

"Pobrinuli smo se da sva naša djeca budu vezana dugogodišnjim ugovorima. Svi su oni tu, neće nikuda otići i to je budućnost našeg kluba. Vjerujem kako ćemo nastaviti tim putem i kako će ta djeca u budućnosti puniti roster naše seniorske ekipe!"

Utakmica pionira protiv Rijeke, koja je odlučila o naslovu prvaka Hrvatske, igrala se na glavnom terenu Gradskog stadiona, a bilo je lijepo vidjeti nekoliko stotina pravih i glasnih navijača našeg turopoljskog kluba:

"Oduševljen sam i podrškom s tribine. Hvala svima na dolasku, bio je impresivan dekor, prekrasna atmosfera, prekrasan ambijent i ovo nam je jednostavno trebalo. Volio bih da u budućnosti bude još više ovakvih događaja," poručio je za kraj Perković.

Podijeli