Novosti Sport Događanja

Advent u Gorici: Slijedi nam doček svetog Nikole, izložba jaslica, Play station turnir, mađioničarska predstava...

05.12.2023. / Ivana Ćurić

Pregršt događanja za male i velike Velikogoričane donosi nam Advent u Gorici, pa evo što nas sve čeka danas i sutra.

Sav program odvija se u parku Plemenite opčine turopoljske kod Muzeja Turopolja i to u Božićnom selu, u zimskoj kupoli i uredu Bake Božićnjak (šator).

Danas, 5. p
rosinca, od 16 sati počinje DJ Party koji se pobrinuti da za dobru glazbenu podlogu na današnjem Adventu, a 17 sati na pozornici ispod kupole započet će nastupi dječjih vrtića Ciciban i Didi.

U uredu Bake božićnjak danas o 16:30 do 21:00 održava se Play Station Turnir za srednjoškolce u organizaciji Geek Cluba.

U Božićnom selu od 16 do 20 sati provodi se program “Igrajmo se cijeli dan” ,a uz to mališani će moći na licu mjesta pisati pismo Djedu Božićnjaku. Od 18 sati starta Vilenjačka radionica na kojoj će se izrađivati božićne pahuljice, au 18:30 slijede priče koje donosi Teta Pričalica.U srijedu, 6. prosinca, od 16 sati također kreće DJ party, potom slijede nastupi Velikogoričkih mažoretkinja, učenika OŠ Eugena Kvaternika koji donose božićni program, a u 18 sati počinje mađioničarska predstava u izvedbi popularnog Joze Boze. Najdraži dječji svetac, sveti Nikola stiže u 18:30 sati pa ga valja spremno dočekati jer sigurno će razveseliti goričke mališane.

U uredu Bake Božićnjak u srijedu od 16:30 moći ćete uživati u mašti i ljepoti jaslica koje su izrađivali učenici OŠ Eugena Kvaternika. Od 16 do 20 sati u Božićnom selu bit će vilenjaci i vilenjakinje koje će dočekivati djecu i s njima održavati prigodne radionice.

Cijelo to vrijeme posjetitelji će se moći okrijepiti uz gastro ponudu i kuhano vino, isprobati klizalište, a sve u atmosferi raskošnih božićnih lampica koje krase advent u srcu Turopolja.

Podijeli