Novosti Sport Događanja

FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta

04.12.2023. / Ivana Ćurić

U društvenom domu Veleševec u nedjelju su održani 1. Dječji folklorni susreti u organizaciji mjesnog kulturno-umjetničkog društva.

Uz domaćine, publiku su u punom domu razgalili svojim nastupima mališani KUD-a Posavka, Mažoretkinje Martinčice, KUD Stari grad i KUD Jelenčanka.

-Izuzetno smo ponosni na naše prve Dječje susrete. Naša djeca te njihovi gosti pokazali su ples, pjesmu, veselje, te koliko su bogata društva koja imaju dječje skupine-poručili su iz KUD-a Veleševec.

U publici su nastupe uz brojne roditelje i goste pratili i predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović te načelnik Općine Orle Ervin Vujica.

-Zahvaljujemo se našim gostima koji su svojim nastupom dodatno uljepšali naše susrete!Posebno se zahvaljujemo roditeljima naših mališana koji su vrijedno pripremali i bili posvećeni organizaciji susreta posvečenih našoj djeci! Hvala svima koji su došli podržati naše najmlađe! Nadamo se kako će idući susreti biti još veći i još bolji-zaključili su za kraj iz KUD-a Veleševec, a djeca kao nagrada za odlične nastupe došao je poseban gost, njihov omiljeni svetac , sveti Nikola.

 

(Foto:KUD Veleševec)

Galerija slika

FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta FOTO: Veleševcem se orila pjesma s prvih Dječjih susreta

Podijeli