Novosti Sport Događanja

Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše!

20.12.2022. / Klara Kosić

Bio je to doček koji će se još dugo pamtiti.

Nakon što su u nedjelju slavili s cijelom Hrvatskom, Marcel Brozović i Ante Budimir vratili su se u svoje Turopolje gdje ih je kod Muzeja Turopolja dočekalo mnoštvo ljudi s bakljama, vatrometom, navijačkim pjesmama i oduševljenjem na licima.

Hladnoća nije nikoga smetala - navijači su već počeli dolaziti oko 18 sati, a do 20 sati atmosferu su žarili Tamburaški sastav Lajbeki i grupa Kings. Tražilo se mjesto više, dolazilo je i do naguravanja, ali sve u žaru iščekivanja nogometaša koji su kući donijeli broncu zlatnog sjaja.

Naše Vatrene pri dolasku su predvodili turopoljski banderijalci, a na pozornici ih je pozdravio gradonačelnik Krešimir Ačkar koji im je uručio originalne dresove s motivima Velike Gorice te turopoljske podgutnice.

Obojica nogometaša zahvalili su se na ovako velikom dočeku.

- Vidjeti vas ovdje je stvarno nešto posebno. Nema umora, ovo je nešto posebno, stvarno smo sretni. Nadamo se da ćemo se i u budućnosti ovako sretati. Cijelu omladinsku školu sam proveo u ovdje Gorici. Velika Gorica i Turopolje su uvijek davali igrače koji su imali značajnu ulogu u HNL-u. Nadam se da će Hrvatska uvijek imati predstavnika iz Velike Gorice – rekao je Ante Budimir.

Ni Brozović nije ostao ravnodušan.

- Nisam se nadao ovakvom dočeku, svaka vam čast što ste došli u ovako velikom broju. Nadam se da ćemo u budućnosti biti također ovako – zahvalio se Brozović.

Dečki su s publikom i Kingsima zapjevali, a kasnije su dijelili potpise okupljenim navijačima.

Dašak atmosfere prilikom dolaska naših velikana pogledajte u nastavku!

 

Naslovna fotografija: Zeljko Hladika/PIXSELL

 

Galerija slika

Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše! Doček kakav se pamti: Cijela Gorica euforično pozdravila svoje nogometaše!

Podijeli