Novosti Sport Događanja

ŽRK Gorica organizira besplatni kamp za mlade rukometašice: Seniorke bile na pripremama i dodatno se povezale kroz druženje

31.07.2021. / Damir Žbulj

Ženski rukometni klub Gorica ovog će ljeta organizirati besplatni rukometni kamp za djevojčice i dječake između šest i 12 godina.

Rukometna akcija započet će 9. kolovoza, a trajat će gotovo tri tjedna, sve 27. kolovoza.

Djeca će uživati u druženju i sklapanju novih prijateljstava, a održat će se ukupno devet treninga, ali i tri radionice, uz pregršt zabave.

Kamp će se održavati na terenima Panadić sporta u terminima ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 do 20 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti trenerici Jeleni (091/196-1000) ili trenerici Lukreciji (091/959-1429), ali i putem email adrese zrkgorica1972@gmail.com, odnosno preko Facebook ili Instagram stranice ŽRK Gorica.

Seniorska ekipa nedavno je provela nekoliko dana na pripremama u malom mjestu Muć pokraj Sinja.

U četiri dana 'team buildinga' djevojke su zajedno trenirale, ali se i družile...

"Povezali smo se kao ekipa na jednoj sasvim nekoj drugoj razini, Ideja je potekla od članova klupske Uprave, koji su htjeli nagraditi cure za sav trud i zalaganje u protekloj godini, ali i kao dodatna motivacija za novu sezonu..."

Na pripremama su bile Helena Katalinić, Tara Troha, Mia Kovačić, Katarina Brzović, Klara Nedić, Maja Đuričić, Lorena Češković, Iva Ivčić, Nika Vajdić, Sara Sremić, Marija Lukač, Ivana Tolić, Danijela Mihaljević i Lukrecija Čurek, koja nam je i prenijela ove dojmove:

"Za nas je sezona završila još tamo 14. studenog, utakmicom protiv Siska. Korona je zatvorila dvorane, rukomet je stao. Jedva smo čekale nastavak, trenirali smo vani, na betonu, na travi, gdje god smo stigli, ali je naša 3. HRL nažalost bila prekinuta."

"Teško je sportašima trenirati, a kad ne znaš za što treniraš i hoćeš li uopće imati utakmica. Zahvalni smo curama što su unatoč takvoj situaciji sve ostale s nama i borile se, trudile i radile kao da prvenstvo traje," posebno je naglasila Lukrecija.

Osvrnula se na boravak u Muću, gdje ih je sve 'trpio', kako je u šali rekla Lukrecija, tajnik ŽRK Gorica Dražen Vezmar.

"Ove 'mini pripreme' smo odradile u osami, u kući s bazenom i terenom s umjetnom travom te s raznim drugim popratnim sadržajima. U toj 'osami' bile smo 'osuđene' same na sebe, kuhale smo si skupa, prale suđe, pospremale, družile se i što je najvažnije - povezale!"

"Nadamo se kako će ovakvih priprema u budućnosti biti još i više i da će trajati i malo duže," zaključila je s osmijehom Lukrecija.

Galerija slika

ŽRK Gorica organizira besplatni kamp za mlade rukometašice: Seniorke bile na pripremama i dodatno se povezale kroz druženje

Podijeli