Novosti Sport Događanja

Započeo HVIDR-a kup

28.12.2018. / Sportska redakcija

Utakmicom između Argentuma i Oporovec teama započelo je ovogodišnje, 27. izadnje HVIDR-inog malonogometnog turnira koji se premijerno igra u Gradskoj sportskoj dvorani. Turnir su službeno otvorili predsjednik velikogoričke HVIDR-e Miljenko Marić i dogradonačelnik Ervin Kolarec koji su izrazili zadovoljstvo što je nastavljena tradicija najdugovječnijeg malonogometnog turnira na ovim prostorima.

Uvjerljivim pobjedama prolazak dalje izborili su Pizzeria Viva koja je sa 6:1 svladala Posavec, a istim je rezultatom CB Casablanca u repasaž gurnula velikogorički Euroherc. Argentum je s 5:2 svladao Oporovec team, dok je Pulse NC s 2:1 slavio protiv MNK Sasina Superdrivea. Neizvjesno je bilo i u susretu između CB Otok i Taxi Bračića gdje je susret u regularnih trideset minuta završio 1:1, da bi konobari Otoka dalje prošli boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara, dočim će taksisti Bračića ostanak na turniru tražiti kroz repasaž. 

Bez borbe je dalje prošla PVC Gabelica, budući da se momčad Tiskare Dikopa zbog igranja na turniru u Koprivnici u zakazano vrijeme nije pojavila u Gradskojs portskoj dvorani.

REZULTATI
ARGENTUM – OPOROVEC TEAM 5:2
PULSE NC – MNK SASINA SUPERDRIVE 2:1
POSAVEC – PIZZERIA VIVA 1:6
PVC GABELICA – TISKARA DIKOPA MC PLUS 3:0 bb
EUROHERC VG – CB CASABLANCA 1:6
CB OTOK – TAXI BRAČIĆ 1:1 (3:1- 7m)

Galerija slika

Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup Započeo HVIDR-a kup

Podijeli