Novosti Sport Događanja

Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni

31.12.2018. / Sportska redakcija

Treći dan malonogometnog HVIDR-inog malonogometnog turnira donio je najbolje utakmice na ovogodišnjem turniru, u kojima je uživao i nešto veći broj posjetitelja, koji su došli uživo pogledati na djelu najboljeg igrača i strijelac ovogodišnje Kutije Šibica, Martina Šrolera, ali i zvijezdu milanskog Intera i hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

Za razliku od Šrolera koji je zajedno sa svojom ekipom iz Cool Hotela prolazak dalje izborio na sedmerce, Brozovićeva družina iz CB Epic Brozo svoj će ostanak na turniru potražiti kroz repasaž. Korda održavanje uspjela je zaostatak od 1:0 u koje m su se našli nakon zgoditka Brozovića anulirati preko Kuhara, odvevši utakmicu do sedmeraca, gdje su upravo Brozović i Bermanec bili neprecizni, dok su za Korda održavanje pogađali Milanović i Martinić. U repesaž će i mlada momčad CB Epic Brozo, koja je s minimalnih 2:1 poražena od Cluba 100. Uvjerljiv nastup bilježi MNK Goli Vrh koji je s 3:0 porazio domaću ekipu Alpas team CB Barbara.

Posebno zanimljivo bilo je u veteranskoj konkurenciji, gdje je momčad Četvrtkom u 9 CB Baltazar do posljednjih sekundi bila u četvrtfinalu, no zgoditak Fijačka poslao ih je u gledalište, dok su prolazak među osam ostvarili Remka i Oziris bar.

REZULTATI NEDJELJA, 30. PROSINCA
HOTEL TIME – BETON BLATO SC POLET 0:3 (Gorše, Čekol, Drmić)
MERADOG – CB DOWNTOWN 3:0 (BB)
DINAMO NOVO ČIČE – CB CORTO KAMGRAD 2:5 (Blažević, Budin/ Dolović 2, Babić, Špiranec, Petrović)
CB EPIC BROZ JR - CLUB 100 1:2 (Abazi/ Gusak, Rajić)
COOL HOTEL – METEORA PRODUKCIJA 2:2 (5:4- 7m) (Sedlaček 2/ Blačić, Ćosić)
ALPAS TEAM CB BARBARA – MNK GOLI VRH 0:3 (Balen, Pučak, Španić)
CB EPIC BROZ – KORDA ODRŽAVANJE 1:1 (1:3- 7m) (Brozović/Kuhar)
SC FLEGAR SPLAT BIOMED – DV VRAPČIĆ VUNIQ 2:3 (Komljenović 2/ Sluka 2, Pižir)
MNK KOBILJAK – CB POKUPČANKA ŠRC STARI GRAD 1:1 (2:3- 7m) (Grbavac/ Tičarić)
OZIRIS BAR – ČETVRTKOM U 9 CB BALTAZAR 1:1 (Milanović/ Plepelić)
REMKA – OZIRIS BAR 0:0
ČETVRTKOM U 9 CB BALTAZAR – REMKA 1:2 (Rizvan/ Fijačko 2)

Galerija slika

Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni Za Šrolera sedmerci uspješni, Brozović na popravni

Podijeli