Novosti Sport Događanja

Za feštu u Lukavcu pobrinuli se Sedlaček i Ostojić, Kurilovec s igračem više izgubio golom u trećoj minuti sudačke nadoknade

27.11.2022. / Damir Žbulj

Na savršen način oprostili su se nogometaši Lukavca od svojih navijača za ovu godinu. U posljednjem domaćem susretu 3. NL Centar za ovu polusezonu u gosti im je stigla petrinjska Mladost, a ekipa pod vodstvom Slavena Batovanje je do slavlja stigla golovima Luke Sedlačeka i Karla Ostojića, koji je u igru ušao početkom nastavka dvoboja...

Sedlaček je poentirao u 18. minuti, dok je Ostojić povećao prednost nakon sedam minuta igre u drugom poluvremenu.

U samom finišu utakmice Hrnčević je vratio nadu Petrinjcima, ali Lukavec nije dopustio da im to pokvari zasluženu feštu.

U početnoj postavi bili su Ante Anić, Alen Vidaković, Josip Žuljević, Marko Grdenić, Filip Turkalj, Hrvoje Humeljak, Luka Sedlaček, Marijan Grdenić, Ante Banić, Roko Krpan i Domagoj Matić. Mladi 18-godišnji Ostojić je bio džoker s klupe, a priliku su zadnjih 20-ak minuta dobili Marko Cimeša i Albert Valentinčić

Nažalost, u Kurilovcu nisu imali razloga za zadovoljstvo, nakon što je Trešnjevka uzela sva tri boda, pogotkom Godića u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Gosti su od 53. minuti igrali bez isključenog Gabriela Budimira, ali su svejedno uspjeli doći do preokreta i velikog slavlja.

Trešnjevka je i povela u samoj završnici prvog dijela, golom Josipovića, no, Kurilovec je preko Ante Radoša uspio doći do izjednačenja već poslije pet minuta igre u nastavku, a pet minuta kasnije je Ivan Crnov zabio za prednost domaćih na Udarniku.

Međutim, Tomislav Grdenić je loptu pospremio u vlastitu mrežu u 65. minuti, dok je domaće navijače na samom kraju dvoboja rastužio Gordan Godić, koji je u igru ušao samo nekoliko minuta ranije.

U prvih 11 trenera Senada Harambašića bili su Franko Lalić, Tomislav Grdenić, Habil Alili, Ivan Crnov, Vito Pezo, Marin Matoš, Marko Kušec, Aleks Stojaković, Stjepan Završki, Ante Radoš i Antonio Ćosić. Zadnjih 20-ak minuta igrao je i Ivan Pušić, priliku su dobili i Marko Ivković i Antonio Bakula, a u završnici je ušao Ivan Kotrman. 

U posljednjem kolu prije zimske pauze Kurilovec će gostovati u Petrinji, a Lukavec će igrati kod HAŠK-a, koji ove nedjelje prvo mora na noge Dinamu u Odranski Obrež.

Podijeli