Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Nastavlja se uzbudljiva borba za naslov, Pokupsko prvim slavljem pobjeglo s dna

19.07.2020. / Damir Žbulj

Velika Buna je i nakon devet kola jedina neporažena ekipa MNL Vukomeričkih gorica. Robert Huđber predvodio je Divove do novog slavlja, ugradio je i pogodak u 2:1 pobjedu nad Novim Brdom, no, razlika ispred prvih pratitelja i dalje je ostala minimalna.

U listu strijelaca upisao se i Tomislav Sremić, dok je Mišel Vujnović zabio za poražene...

Kravarsko je bilo domaćin Breške lige, a svi koji pretendiraju na vrh bili su uspješni!

Josip Brajković je s dva pogotka odveo Gornju Opatiju do bodova u dvoboju s Lučelnicom, dok je u spektakularnom derbiju, u kojem je palo sedam zgoditaka, Donji Hruševec bio bolji od Gornjeg. Hrvoje Kolarić bio je dvostruki strijelac, a Ivan Ilijević i Matej Skrbin precizni su bili po jednom. Golovi Antonija, Marka i Filipa Kuzmića nisu bili dovoljni da spriječe poraz...

Kravarsko je obranilo domaći teren i opravdalo ulogu favorita u dvoboju s Opatijom, a junak je bio Božidar Turković, koji je zabio jedini pogodak na susretu.

Dubranec je s uvjerljivih 6:1 deklasirao Hotnju i tako zadržao priključak za vodećima. Pavao Galović i Ivan Petravić precizni su bili po dva puta, a svoj doprinos slavlju dali su i Antonio Fabijanec i Željko Ceković.

Lijevi Štefanki su u izravnom okršaju na ljestvici preskočili Markuševec. Pet različitih strijelaca - Pirša, Čunović, Ivić, Čefko i Žugaj, treslo je mrežu suparnika u 5:2 zasluženoj pobjedi.

Pokupsko je iznenadilo Šiljakovinu u još jednom dvoboju sa sedam postignutih pogodaka. Bruno Šestak dao je dva komada, a Ivan Šestak i Davor Belčić dodali su svaki po jedan i piše se prva pobjeda za bijeg s dna ljestvice.

Derbi začelja Kozjače i Strezojeva završio je neodlučeno, Marko Kovačić je dva puta bio precizan, dok su Marko Rovišan i Dario Vranešić osigurali bod Strezojevu.

TURNIR BREŠKE LIGE

U nedjelju se akcija seli na Pokupsko, koje je domaćin turnira Breške lige.

Sve počinje u 11 sati okršajem Gornjeg Hruševca i Novog Brda, nakon njih na teren izlaze Opatija i Donji Hruševec (11.35 sati) pa Kozjača i Gornja Opatija (12.10 sati). Lučelnica i domaćin Pokupsko igraju od 12.45 sati, slijedi dvoboj Markuševca i lidera Velike Bune (13.20 sati), a nakon njih će snage odmjeriti Strezojevo i Šiljakovina (13.55 sati). Kravarsko igra protiv Hotnje (14.30 sati), a za posljednje mjesto u četvrtfinalu se od 15.05 sati bore Lijevi Štefanki i Dubranec.

Veliko finale na rasporedu je od 19.30 sati!


Uzbudljiva i zanimljiva sezona Breške lige nastavlja se 25. srpnja, a domaćin desetog kola je Markuševec.

Velika Buna je zadržala prednost na vrhu, ima bod više od Gornje Opatije, dva od Donjeg Hruševca i tri od Kravarskog.

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli