Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Kup MNL VG Sjever: Martin Šroler 'skinuo' penal i zabio za slavlje Plesa i osvajanje trofeja na startu nove sezone

24.06.2024. / Damir Žbulj

Sada već tradicionalno nova sezona Malonogometne lige VG Sjever počinje Kup natjecanjem i prilikom za osvajanjem trofeja! Protekle dvije godine pehar je osvajala ekipa Ščitarjeva, no, ovaj put planove im je pomrsila ekipa GČ Pleso!

Cjelodnevno nadmetanje krenulo je na kosničkom asfaltu u ranim jutarnjim satima, a izravan plasman u četvrtfinale osigurali su Velika Mlaka, kao aktualni prvak lige te Ščitarjevo, branitelj naslova u Kupu.

Finalnu utakmicu na kraju su izborili Velika Mlaka i Pleso, nakon isteka regularnog vremena nije bilo pobjednika pa je odluka o trofeju pala nakon raspucavanja.

Apsolutni junak bio je Martin Šroler, koji je prvo obranio penal, a onda i zabio za veliko slavlje Plesa!

Treće mjesto osvojila je ekipa Rakarja.

Prvo ligaško kolo na rasporedu je u petak, 28. lipnja, u Velikoj Mlaki, dok je u subotu, 29. lipnja, domaćin Pleso. Nakon toga domaćini su redom Obrezina, Kobilić, Meštrica u Gornjoj Lomnici, Kurilovec i Gradići, a od 21. srpnja do 2. kolovoza bit će pauza od natjecanja, zbog godišnjih odmora.

Nastavak lige je 3. kolovoza u Donjoj Lomnici, slijede okršaji u Rakarju pa u Velikoj Mlaki, dok na blagdan Velike Gospe se ne igraju utakmice. Domaćin završnice je Ščitarjevo, ali na travnatom terenu u Obrezini, u subotu 17. kolovoza.

Ove godine igra se četvrto izdanje MNL VG Sjever, a sudjelovat će 11 ekipa. Aktualni prvaci iz Velike Mlake, Pleso, Obrezina, Lomnica, Meštrica, Rakarje, Kurilovec, Kosnica, Kobilić i Gradići.

 

 

Galerija slika

[VIDEO] Kup MNL VG Sjever: Martin Šroler 'skinuo' penal i zabio za slavlje Plesa i osvajanje trofeja na startu nove sezone [VIDEO] Kup MNL VG Sjever: Martin Šroler 'skinuo' penal i zabio za slavlje Plesa i osvajanje trofeja na startu nove sezone [VIDEO] Kup MNL VG Sjever: Martin Šroler 'skinuo' penal i zabio za slavlje Plesa i osvajanje trofeja na startu nove sezone [VIDEO] Kup MNL VG Sjever: Martin Šroler 'skinuo' penal i zabio za slavlje Plesa i osvajanje trofeja na startu nove sezone

Podijeli