Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Kahlina junak Kutije, Šroler najbolji igrač i strijelac!

28.12.2018. / Damir Žbulj

Igrači HNK Gorica Kristijan Kahlina i Martin Šroler apsolutni su junaci ovogodišnje Kutije šibica! S ekipom Quattro Leones osvojili su trofej ovog prestižnog turnira, poslije fenomenalnih nastupa tijekom cijelog natjecanja i nove dramatične pobjede nakon raspucavanja...

Kao što su redom eliminirali favorizirane branitelje naslova MNK Cvjetno polikliniku Milojević pa onda i BigBang Cammeo Team, tako su i u finalnom okršaju boljim i preciznijim izvođenjem udaraca sa sedam metara nadvisili momčad CB Dobermann, sastavljenu gotovo isključivo od pravih majstora futsala.

Čuvar mreže Gorice briljirao je tijekom cijelog turnira, tako i za vrijeme završnog okršaja, a pogotovo u finalnom raspucavanju. Za Quattro Leones precizni su bili Marijo Dučkić i Kristijanov brat Danijel, dok je Kahlina majstorski zaustavio udarce Darija Marinovića i Alena Fetića, za veliko slavlje i suze radosnice na njegovom licu.

Martin Šroler s deset postignutih pogodaka najbolji je strijelac turnira, ali je na kraju osvojio i prestižnu nagradu za najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica, koja nosi ime po legendarnom Matiji Caparu, nažalost tragično preminulom malonogometnom majstoru i legendi Kutije.

Kristijan Kahlina iz ruku Ćire Blaževića očekivano je primio trofej za najboljeg golmana turnira, nagradu koju je neprikosnoveno osvojio, bez prave konkurencije među vratnicama...


Za Quattro Leones, uz braću Kahlina i Šrolera, nastupili su još i Danijel Župan, donedavni igrač Gorice Marko Dabro, Ivan Müller, Josip Brkić, Alen Crnić, Hrvoje Vuđan i Marijo Dučkić.

Pobjednici ovogodišnje Kutije osvojili su novčanu nagradu od 60 tisuća kuna i nagrade u uslugama u vrijednosti većoj od 31 tisuće kuna.

Treće mjesto osvojio je igrač Gorice Martin Maloča s ekipom BigBang Cammeo Team, koja je nakon boljeg izvođenja sedmeraca svladala Dribbling Sport Bar-WWin Kladionicu, za koju je nastupao njegov klupski kapetan Igor Čagalj

JAKIROVIĆ OSTAO BEZ VETERANSKOG NASLOVA

Gorica ipak nije u potpunosti slavila ovog finalnog dana, trener našeg prvoligaša Sergej Jakirović je u dresu Promotionplaya poražen u finalu veteranske Kutije, nakon što je njegova ekipa imala 2:0 prednost protiv ekipe Restorani Gladne oči. Međutim, majstorija petom Tomislava Gričara i dva pogotka Miljenka Mumleka, koji je i proglašen najboljim igračem turnira, okrenuli su utakmicu na stranu suparnika.

(Foto: Vedran Tolić, Kutija šibica)

 

Podijeli