Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Fruk se vratio s dva pogotka, seniori odigrali pripremni dvoboj s juniorima: Najmanje je bio bitan rezultat

22.03.2023. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice iskoristit će ovu reprezentativnu pauzu za odigravanje nekoliko pripremnih utakmica za završnicu prvoligaške sezone, a prvi suparnik bili su im juniori Gorice, koje su svladali s 4:0.

Veseli povratak Tonija Fruka, koji je dulje vrijeme bio ozlijeđen, no, u posljednjih desetak dana marljivo se sprema za povratak.

Juniorima je utrpao dva komada, a po jednom su precizni bili Merveil Ndockyt i Edin Julardžija.

 

U početnoj postavi prve ekipe bili su Banić, Matković, Ćosić, Štiglec, Vojtko, Skrbin, Pliushch, Majstorović, Fruk, Keita i Matavž, dok su u drugom poluvremenu zaigrali još i Tomečak, Steenvoorden, Bralić, Krizmanić, Julardžija, Mrzljak, Ndockyt, Vujnović, Keita, Fućak i Žiger, koji je među vratnice stao od 60. minute.

Skrbin i Pliushch ovaj put su zaigrali za seniore, Nezirović je s reprezentacijom, kao i Kapulica, kojeg već možemo smatrati seniorskim igračem pa tako juniorska momčad Gorice nije bila u najjačem sastavu...

"Ovo im je bila prilika da osjete gdje su, a i meni je kao voditelju škole nogometa bilo bitno vidjeti tko se može nametnuti za seniorsku momčad, danas, sutra. Najmanje je bio bitan rezultat," rekao je nakon utakmice Marko Radanić, voditelj Nogometne škole HNK Gorica.

U petak će Gorica gostovati kod slovenskih Domžala, trenutno petoplasirane momčadi tamošnjeg prvenstva.

Podijeli