Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Dinamovci odradili trening s judašima Fujija, Plavi Sveti Nikola vas čeka u Kutiji šibica

04.12.2022. / Damir Žbulj

Igrači Futsal Dinama odradili su puno kompleksniji trening od onih koje svakodnevno prakticiraju na parketima. Posjetili su naš velikogorički Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, zabavili se i puno toga naučili od mladih judaša, koji svakodnevno prolaze kroz puno teže borbe od onih s kojima se većina nas susreće.

Vrhunac cjelotjedne humanitarne akcije, u kojoj su prikupljana financijska sredstava za Fuji i aukciju unikatnih dresova Futsal Dinama, bit će u nedjelju od 19 sati u SD Trešnjevka, popularnoj Kutiji šibica, gdje će se održati još jedan Plavi Sveti Nikola

Futsal Dinamo igra prvenstvenu utakmicu s Osijekom, a Plavi Sveti Nikola i ove godine pripremio je bogate poklon pakete za sve mlade polaznike Judo kluba Fuji, ali i za sve najmlađe navijače na ovom izuzetno važnom dvoboju.

 

U aukciji dresova prikupljeno je više od 15 tisuća kuna, a humanitarna akcija se nastavlja i uplatama na račun Fujija.

"Vidjeli smo kako to izgleda kada netko ima enormnu želju za treningom, unatoč svojoj životnoj situaciji. Mislim da je cijelo ovo iskustvo koristilo nama igračima da shvatimo kakvu životnu priliku imamo, da dodatno shvatimo kako u životu ne postoje prepreke, već samo prilike koje možemo iskoristiti“, rekao je Dinamov vratar Ante Piplica, a isto je ponovio Dinamov reprezentativac Luka Perić:

"Ostao sam impresioniran kada sam vidio kako djeca s poteškoćama napreduju u životu i sportu, kada sam vidio što sve mogu u ovom plemenitom, ali iznimno zahtjevnom sportu. Cijelo ovo iskustvo dobro nam je došlo da svi mi shvatimo što sve imamo, a možda i ne cijenimo. Čestitam mladim judašima na njihovoj borbi, kao i ljudima koji vode ovaj klub!"

 

Ulaznice za utakmicu Futsal Dinama i Osijeka po cijeni od 30 kuna mogu nabaviti u CB Scotch (Velika Gorica) i na blagajni kutije Šibica od 18 sati. Ulaz za mlađe od 13 je besplatan, a za sve najmlađe navijače Plavi Sveti Nikola pripremio je i bogate poklon pakete!

Dođite u Kutiju šibica na Plavog Svetog Nikolu, podržite Futsal Dinamo, ali i naš velikogorički Fuji!


(Foto: futsal-Dinamo.hr)

Podijeli