Novosti Sport Događanja

VG sportski vikend

30.03.2018. / Damir Žbulj

Iako je pred nama blagdanski Uskršnji vikend, sportska borilišta u našem kraju neće mirovati.

Nogometaši Kurilovca će na Veliki petak na svom ŠRC Udarnik dočekati HAŠK, ekipu koju s klupe vode stari znanci velikogoričkog nogometa, iskusni 'brk' Ilija Lončarević te Stipe Brnas. Dvoboj 21. kola 3. HNL - Zapad na rasporedu je od 16.15 sati.

HAŠK je u grčevitoj borbi za ostanak, dok je Kurilovec Damira Biškupa na trećem mjestu s 38 bodova.

Nakon važnog boda osvojenog na gostovanju u Solinu HNK Gorica svoj dvoboj 25. kola Druge HNL igra u utorak 3. travnja  s početkom u 16.30 sati, a na Gradski stadion dolazi Hrvatski dragovoljac. Goričani i dalje drže drugu poziciju, koja trenutno izravno vodi među prvoligaše, no, Dugopolje zaostaje samo dva, a Varaždin tek tri boda.

U 4. NL Središte Zagreb na rasporedu je 20. kolo, a Gradići svoj pohod prema vrhu nastavljaju u Maču kod Gaja. U srijedu će se igrati i četiri odgođene utakmice 18. kola...

Lopta neće mirovati niti u županijskom natjecanju. Igra se 19. kolo JŽNL-a, gdje je Lukavec na vrhu ljestvice s 42 boda, dva više od Bistre.

Utakmice 19. kola 1. ŽNL Istok igraju se nakon Uskrsa.

Susreti 19. kola 2. ŽNL - Istok na rasporedu su na Veliku subotu i Uskrsni ponedjeljak. 

ŽRK Udarnik je svoju utakmicu 19. kola 2. HRL - Zapad odigrao unaprijed, zbog povijesne završnice PH u Umagu na kojem će idućeg tjedna nastupiti igračice rođene 2002. i mlađe. Sisak je na domaćem terenu slavio s 36:28. Udarnik je i dalje na šestom mjestu s 18 bodova, koliko ima i Sloga, koja 7. travnja dočekuje drugu ekipu Zameta.

Rukometaši će biti u pogonu na Veliku subotu. HRK Gorica od 18 sati gostuje u Karlovcu u drugom kolu Lige za ostanak i traži priliku za drugu pobjedu, nakon uspješnog otvaranja protiv Sesveta.

Košarkaši Gorice u 18 odigranih kola upisali su 18 pobjeda, već su osigurali povratak među Premijerligaše i za Uskršnje blagdane imat će zasluženi odmor. Utakmica 19. kola na gostovanju kod Rudeša na rasporedu je 7. travnja s početkom u 20 sati.

Odbojkašice Velike Gorice u 1. B NOL - Centar također neće igrati ovog vikenda, a u idućem kolu (7./8. travnja), u goste im stiže OK Dinamo. Odmarat će i HOK Gorica i OK Velika Gorica II u 3. NOL - Jug. (Foto: nk-kurilovec.hr)

 

 

Podijeli