Novosti Sport Događanja

Velikogorički Bombarderi osvojili Kup Hrvatske!

26.03.2018. / Damir Žbulj

Fantastičan uspjeh ostvarili su VG Bombersi na završnici Kupa Hrvatske u australskom nogometu! Naši velikogorički Bombarderi nadigrali su konkurenciju te su zasluženo osvojili svoj prvi trofej!

Kup Hrvatske trebao je biti odigran na terenu NK Vatrogasac u Kobiliću još 17. ožujka, ali je zbog katastrofalnih vremenskih uvjeta i općeg potopa prebačen za ovu nedjelju, na ragbi terenu Mladosti kod Kineziološkog fakulteta.

U nastavku natjecanja VG Bombersi su svladali Sesvete Double Blues, dok su u finalu sa 46:34 dobili Zagreb Cvjetno Dockerse, za veliko slavlje Velikogoričana.

Šteta što pokal nije osvojen u domaćoj atmosferi na Kobiliću, ali prilika za feštu s navijačima sigurno će se pronaći.

Iz redova Bombardera najavili su i pohod na domaće prvenstvo (HLAN) te srednjoeuropsku ligu (CEAFL).

"Ovako sjajni rezultati ne čude jer u Gorici se trenira punom parom i to pod vodstvom stručnih timova, koji su najavili i osvajanje HLAN-a i CEAFL-a u tekućoj godini! Ovim putem čestitamo svim ostalim klubovima na dobrim potezima i borbi na terenu!"

Idući trening VG Bombersa je u Kobiliću u četvrtak od 20 sati i svi zainteresirani mogu svratiti i uvjeriti se o kako se atraktivnom sportu radi te možda u budućnosti i zaigrati za trofejni klub!

Podijeli