Novosti Sport Događanja

Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu

29.08.2017. / Sportska redakcija

Prvo izdanje memorijalnog turnira Dubravko Pavličić u kategoriji starijih pionira (U-15) završilo je slavljem igrača Varaždina. Mladi Varaždinci u finalu su s 3:0 svladali goste iz Mađarske, Ferencvaros od kojih su bili bolji i u grupnoj fazi. Tada, su doduše slavili s minimalnih 1:0.

No, kako je turnir Varaždinci su bili sve bolji što su u konačnici i potvrdili završnog dana turnira kada su i u polufinalu bili uvjerljivi pobijedivši s 4:1 Zagreb koji je poražen i u susretu za treće mjesto od ljubljanske Olimpije.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima; igraču Benjaminu Gibanjeku (Varaždin), vrataru Leventeu Oriju (Ferencvaros) i strijelcu Harisu Sadikoviću (Olimpija) uručivali su Zorislav Srebrić, Dubravkov sin i brat, Tin i Danijel Pavličić.

Turnir koji su zajednički organizirali Planet nogomet i Nogometni klub Ban Jelačić održan je uz potporu Hrvatskog nogometnog saveza i Grada Velike Gorice.

REZULTATI ZAVRŠNICE
POLUFINALA: NK VARAŽDIN - NK ZAGREB 4:1 (Havojić, Gibanjek, Bujan, Martinčević/ Marić), NK FERENCVAROS – NK OLIMPIJA 3:2 (Redžić 2, Gera/ Saitoski, Sadiković)
ZA TREĆE MJESTO: NK OLIMPIJA – NK ZAGREB 2:1 (Rudonja, Munda/ Huljić)
FINALE: NK VARAŽDIN – NK FERENCVAROS 3:0 (Gibanjek, Mihalinec, Bujan)

Galerija slika

Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu Varaždin najbolji na Pavličićevom memorijalu

Podijeli