Novosti Sport Događanja

Udarnik propustio priliku u Puli, mlađe kadetkinje završile u samoizolaciji

10.11.2020. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika poražene su u šestom kolu 2. HRL Zapad na gostovanju u Puli kod Arene rezultatom 23:20.

Domaće rukometašice bolje su otvorile dvoboj, a u posljednjih deset minuta prvog dijela ulaze s velikih pet golova prednosti (10:5). No, Udarnik do poluvremena uspijeva uhvatiti priključak i golovima Gabrijele Skrbin doći do izjednačenja.

Barbara Gilinger na otvaranju nastavka donosi prednost gošćama iz Velike Gorice, ali bilo je to jedino njihovo vodstvo na utakmici.

Arena je dugo lomila utakmicu i u posljednjih desetak minuta je u tome i uspjela. Serijom od četiri uzastopna pogotka na semaforu je 23:16 i Udarnik u samom finišu tek uspijeva popraviti dojam i 'ušminkati' konačni ishod.

Možda da je utakmica trajala još pet minuta...

Barbara Gilinger je na kraju predvodila s pet golova, a po četiri su zabile Gabrijela Skrbin i Marija Kusanić.

Areni je u šestom nastupu ovo bila tek prva pobjeda i Velikogoričanke su propustile veliku priliku za prve bodove na gostovanju.

U sedmom kolu u Gradsku sportsku dvoranu dolazi Karlovac.

Nažalost, zbog pojave koronavirusa u selekciji mlađih kadetkinja, a sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) djevojke od 2005. do 2007. godišta završile su u samoizolaciji.

"Zbog toga smo primorani i na odgodu utakmice državnog prvenstva (U14), koja se trebala igrati u subotu u Samoboru i utakmice MŽL 2004. godišta s ekipom Lokomotive. Sve ostale ekipe u klubu nastavljaju s radom i odigravanjem utakmica," poruka je iz Udarnika.

Svima želimo što brži oporavak i povratak na rukometne terene.

(Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

 

Podijeli