Novosti Sport Događanja

Udarnik pobjedom u Poreču potvrdio četvrto mjesto

25.11.2017. / Sportska redakcija

Odmah po završetku utakmice u Poreču javio nam se sportski direktor Udarnika, Darko Janječić koji je zračio velikim optimizmom nakon četvrte uzastopne pobjede Udarnika kojom je kurilovečki trećeligaš osigurao četvrto mjesto na polusezoni.

Na gostovanju u Poreču nogometaši Udarnika s 2:1 svladali su domaći Jadran čime su na sjajan način spustili zastor na jesensku polusezonu. Junak njihove pobjede bio je dvostruki strijelac Matej Kelava koji je mrežu Porečana zatresao u 63. i 89. minuti, dok su domaćini do počasnog pogotka došli preko Marka Kepčije koji je u sudačkoj nadoknadi realizirao najstrožu kaznu.

-Jaka dobra igra i zaslužena pobjeda. Potajno smo se nadali da možemo doći do najavljivanog petog mjesta, no sjajnom završnicom ljestvicu smo malo i podigli. Imamo sjajnu atmosferu i ozračje, sloga i prijateljstvo doveli su nas do ovoga. Hvala Upravi i svima što su nas pratili- ispričao nam je Darko Janječić.

Jesenski naslov osvojili su nogometaši Vinogradara koji su u posljednjem jesenskom kolu s 1:0 svladali Segestu u Sisku. Pred prvim pratiteljem Opatijom koja je s 3:1 poražena od Zagorca imaju četiri boda prednosti. U ostalim današnjim susretima još su igrali: Krk-Vrapče 4:1, Dubrava Tim kabel-Špansko 4:0, Pazinka-Maksimir 1:0, Zagreb-Vrbovec 0:0 i Dugo Selo- HAŠK 2:1. Jesensku polusezonu sutra će zatvoriti utakmicom od 11 sati Trnje i Rudar.

Podijeli