Novosti Sport Događanja

Udarnik bez milosti za Polet

17.09.2016. / Nefertum IT
Praznik turopoljskog nogometa u Kurilovcu. Tako se najlakše može opisati današnji susret šestog kola Međužupanijske lige između Udarnika i Poleta koji je na SRC Kurilovec privukao veliko mnoštvo posjetitelja. Izgleda da je opet postalo bitno pogledati lokalni derbi i s društvom nakon tekme popiti koje piće.

Utakmica? O utakmicama kakva je danas odigrana u Kurilovcu najlakše je izvještavati. Pobjeda domaćina niti jednog trenutka nije bila upitna, a konačnih 6:0 samo to potvrđuje.

6 kolo velika.jpg

Rani pogodak Stjepana Pralasa koji je u još tri navrata matirao gostujućeg vratara Petra Šoića olakšao je igračima Udarnika put do pobjede. Najozbiljniju šansu za goste u 33. nije iskoristio Matušin, a kazna je uslijedila brzo. Razigrani Brčić odmjerenim je udarcem povisio na 2:0. Uslijedila je potom raposodija u igri domaće momčadi. Brčić, Džaja, Milanović i ostali igrali su kao u transu, a to im se na kraju vratilo uvjerljivom pobjedom, koja se kako i priliči slavi u društvu onih istinskih navijača i prijatelja.

6 kolo velika 1.jpg

-Mi smo se možda malo pribojavali ove utakmice jer smo znali da će biti jedna od najtežih. Kao i u svakoj i danas nam se rano otvorilo i nakon toga je sve išlo samo od sebe. Mislim da imamo pojedinačnu kvalitetu bolju od njih, ta dva- tri igrača koja rade razliku. Poletu čestitka, bili su korektni, bez ijednog čvršćeg starta- poslije utakmice će jedan od iskusnijih u redovima Udarnika, Damir Milanović.



MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 6. KOLO
NK UDARNIK – NK POLET 6:0 (3:0)
STRIJELCI:
1:0 Pralas (10), 2:0 Brčić (39), 3:0 Pralas (43), 4:0 Pralas (47), 5:0 Brčić (65), 6:0 Petković (70)
NK UDARNIK: Kranjčec, Šarić (od 69. Paradžik), Milanović, Mihanović, Ladović (od 50. Landeka), Pralas (od 61. Brajko), Brčić, Kelava (od 50. Petković), Grdenić (od 61. Matanović), Radoš, Džaja. TRENER: Boris Perković
NK POLET: Šoić, Stuparić, Tičarić, Pejak (od 85. L. Brajković), Župetić (od 46. Sokol), Blažinić (od 61. Petrlin), Sučić, Sovina, M. Brajković (od 54. Zlodi), Matušin (od 54. Barišić), Klasnić. TRENER: nema   

Podijeli