Novosti Sport Događanja

U Obrezini se spremaju za ulazak u viši rang

07.02.2017. / Sportska redakcija

Mladost Obrezina koja je prije desetak i više godina igrala u četvrtoligaškom rangu, prošlog se ljeta našla u društvu županijskih drugoligaša. Cilj čelnih ljudi kluba iz Obrezine bio je ekspresni povratak u ligi više, gdje je Mladosti prema uvjetima, ali i tradiciji i mjesto. Pola puta za sada je uspješno odrađeno, jer momčad na polusezoni zauzima drugo mjesto koje vodi u Prvu županijsku ligu.

No, pred trenerom Slađanom Paurevićem i njegovim igračima još je za odraditi drugi dio puta. Pripreme su započele, a trener se nada kako će sve proći u najboljem redu. Uz treninge, tu su i utakmice protiv Rugvice, Klasa, Mladosti Dragonošca te ZET-a.

-U narednih mjesec i pol dana želimo odraditi što više treninga. Kako bi nas što više treniralo treninzi se održavaju zajedno sa juniorima- priča nam trener obrezinskoga kluba.

Jesenski igrački kadar jači je za povratnika, Gorana Obradovića koji je prije četiri godine bio najbolji strijelac Mladosti, dok će momčad biti oslabljena za kapetana Gorana Ivanušića kojeg očekuje operativni zahvat.

-Ostali smo svi na okupu, no treba vidjeti koje ću igrače imati za utakmicu, jer jesenas smo svaku utakmicu igrali u drugom sastavu- kaže Paurević koji je optimističan uoči proljetnog nastavka prvenstva.

-Ako igrači i dalje budu motivirani uvjeren sam da ćemo uspjeti ostvariti zacrtani cilj. Sve bi moglo biti poznato nakon sedam-osam odigranih kola u kojima se odlučuje prvenstvo. U tom dijelu nama dolaze Graničar i Kloštar koji su nas jedini jesenas porazili.

Podijeli