Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce prikupilo više od 53 tisuće kuna i tu ne misli stati!

31.12.2018. / Damir Žbulj

Malonogometni humanitarni turnir Turopoljsko srce i akcija koja se oko njega pokrenula na najljepši će nas način uvesti u novu 2019. godinu, objavom rezultata i prikupljenih sredstava za potrebite obitelji s djecom u našem gradu i okolici.

Od kotizacija 12 ekipa velikogoričkih kafića prikupljeno je nešto više od sedam tisuća kuna, aukcijom dresova s posvetom i umjetničkih slika prikupljeno je čak 23 tisuće i 400 kuna, dok je izravnim donacijama na humanitarni račun uplaćeno više od 17 tisuća kuna. Na samom turniru, na terenu Panadić sporta, prikupljeno je šest tisuća kuna, donacijama u 'škrabicu' te kupnjom hrane, pića, prigodnih majica i ostalih rekvizita.

Trenutni ukupni prihod akcije Turopoljsko srce je fenomenalnih 54 tisuće kuna, što je nevjerojatan iznos s obzirom na to da je za cijelu priču, od ideje do realizacije, trebalo praktički samo 20-ak dana.

"Želimo se zahvaliti svima koji su bili dio akcije Turopoljsko srce i pomogli da zajedno činimo dobra djela. Prikupili smo pomoć za 14 obitelji i ponosni smo što ćemo našim zajedničkim trudom učiniti nešto što će njima uljepšati ove blagdane," poručili su Ivan Prelec, Kristijan Japec, Dražen Vezmar i VG Boysi, kojima su se u organizaciji priključili i mnogobrojni prijatelji i suradnici.

"Hvala kafićima Vision Bar, Lobby Bar, Caffe Bar Kod Rojca, Caffe Bar Dobardan, Oziris bar, CB Scotch, Club 100, Park Caffe, Panadić sport, Ledana, Caffe Bar Barbara i VG Sport Caffe i dečkima koji su igrali za njih. Hvala Atlantic Grupa, Bit promet, Labud, Laser, Jamnica, Bođirković, Križanić print, Vitalmax, OPG Ivan, Pokupčanka, Marko Jurlina, Alpas Hrvatska, Eksplo-promet, Panadić Sport, Mlin Pukanić, TK Brcko, Zlatarna Popek..." istaknuli su na svojoj stranici. 

Osim prikupljenih novčanih sredstava, od donatora su prikupljeni i poklon paketi za obitelji.

Bivši Dinamovac, naš 'Turopoljac' Jozo Šimunović, osim što je donirao dres za aukciju, financirat će i izradu kupaonice jednoj obitelji, dok će druga dobiti novu stolariju (Sedmak produkt i PVC Gabelica).

"Hvala svima i koji su kupili ponešto na turniru i ubacili koju kunu u našu škrabicu. Mi se bacamo dalje na posao," poručili su iz Turopoljskog srca.

Akcija će se nastaviti i u novoj godini, a sve će kulminirati narednih Božićnih blagdana novim Turopoljskim srcem, sjajnim turnirom koji će vjerujemo postati jedna prekrasna velikogorička sportska tradicija.

Podijeli