Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce ispunilo srca Velikogoričana

24.12.2018. / Damir Žbulj

Stvarno je ogromno to Turopoljsko srce! Prvo izdanje humanitarnog malonogometnog turnira održanog na terenu Panadić sporta okupilo je uz sebe sve ljude dobre volje, koji su na svoj način željeli i mogli pomoći ovu sjajnu blagdansku priču.  

U manje od 20 dana od plemenite ideje stiglo se do još plemenitije akcije. Dražen Vezmar, Ivan Prelec i Kristijan Japec, uz organizaciju VG Boysa, krenuli su punog turopoljskog srca u realizaciju projekta koji jednostavno mora postati velikogorička tradicija.

U raznim licitacijama nogometnih dresova s posvetama (Dvorneković, Milanović, Čagalj, Žutić) i umjetničkih djela (Ladislav Čučković, Jelena Dobrić) na društvenim mrežama, u prikupljenim kotizacijama ekipa 12 kafića koji su sudjelovali na turniru, u prodaji raznih prigodnih artikala, kao i u izravnim donacijama u 'škrabicu' uz teren, prikupljene su tisuće kuna, koje će biti preusmjerena potrebitim obiteljima s djecom iz našega turopoljskog kraja.

U završnom okršaju za titulu prvog pobjednika Club 100 je s 3:1 svladao Caffe bar Vision, golovima dvostrukog strijelca Žutića i Kovačića. Pogodak za poražene postigao je Krasnić, no, ove nedjelje u Velikoj Gorici nije bilo gubitnika.

Sudjelovali su još Lobby bar, Caffe bar Dobardan, Caffe bar Kod Rojca, Caffe bar Scotch, Oziris bar, Park Caffe, Panadić sport, Ledana Caffe bar, Caffe bar Barbara i VG Sport caffe.

Momčadi su bile podijeljene u skupine prigodnih naziva Turopoljski banderij, Turopoljska podgutnica, Turopoljska poculica i Govedo tur. U polufinalu je Club 100 s 2:0 dobio Caffe bar Kod Rojca, dok je u drugoj poluzavršnici Vision s 4:1 nadigrao Lobby bar...

Odigrana je i revijalna utakmica mladih nada turopoljskog nogometa iz Nogometne škole HNK Gorica!

Dan za pamćenje zaključen je dodjelom nagrada najboljima, spektakularnim vatrometom i punim srcem, Turopoljskim srcem!

Podijeli