Novosti Sport Događanja

Turopoljsko srce: Humanitarni turnir VG kafića

19.12.2018. / Damir Žbulj

Blagdansko je vrijeme darivanja i svatko do nas može napraviti nešto kako bi onima kojima je to najpotrebnije uljepšali Božić.

Trener koji je uveo Goricu u Prvu ligu Ivan Prelec, Kristijan Japec i Dražen Vezmar inicijatori su premijernog izdanja humanitarnog malonogometnog turnira Turopoljsko srce, koji se održava pod organizacijom udruge VG Boys, a na kojem će sudjelovati ekipe 12 'kultnih' velikogoričkih kafića.

Sav prihod, od kotizacija, donacija sponzora i pokrovitelja, prodaje hrane i pića i prigodnih majica namijenjen je za potrebite obitelji s djecom u našem gradu.

Turnir se održava u nedjelju 23. prosinca na terenu Panadić sporta u Rakarskoj ulici 15, a nastupit će Caffe bar Vision, Lobby bar, Caffe bar Dobardan, Caffe bar Kod Rojca, Caffe bar Scotch, Oziris bar, Club 100, Park Caffe, Panadić sport, Ledana Caffe bar, Caffe bar Barbara i VG Sport caffe.

Ekipe će biti podijeljene u četiri skupine izuzetno zanimljivih naziva - Turopoljski banderij, Turopoljska podgutnica, Turopoljska poculica i Govedo tur

Utakmice su na rasporedu od 9 sati, dok je završnica predviđena za 19 sati.

Izvlačenje parova bit će održano u Panadić sportu u petak 21. prosinca od 20 sati.

"Uz blagdansko raspoloženje i vrijeme ispunjeno mirom i blagostanjem skupimo svi zajedno svoja srca kako bismo svojim zajedništvom pomogli mališane i njihove obitelji," poručili su organizatori.

 

 

Podijeli