Novosti Sport Događanja

Turopolje uvjerljivo do prve pobjede, malonogometni praznik u utorak u Čičkoj Poljani

21.06.2021. / Damir Žbulj

Nakon sjajnog otvaranja u Mraclinu u Ribnici je odigrano drugo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine, a ponovno je bilo sjajnih okršaja, bez obzira na nesnosne vrućine koje su ovih dana pogodile cijelu Hrvatsku.

Novo Čiče je u izjednačenom dvoboju s 4:3 dobilo Gornje Podotočje. Topalović je bio dvostruki strijelac u slavlju, dok su Đuksi i Filipović dodali po jedan pogodak.

Prvaci iz Turopolja golovima dvostrukih strijelaca Zdunića i Perića te zgoditkom Šejića s 5:1 nadigrali Jagodno. Uvjerljivi su bili i Kučani, koji su sa 4:0 bili bolji od Čičke Poljane. Čunčić je zabio dva komada, a po jedan su dodali Šutalo i Milatović.

Okuje i Drnek odigrali su bez pobjednika, ali i postignutih golova.

Buševec je s 5:0 bio uvjerljiv protiv Bukevja, precizan je dva puta bio Stuparić, po jednom su protivničku mrežu tresli Jušić i Sučić, a jednom su si sami zabili igrači Bukevja.

Vukovina je sa 7:0 deklasirala Veleševec (Orešković, Matković, Nikić, Marković, Matejčić, Bartolec, Matić), dok je identičnim rezultatom Lazina Čička 'pregazila' Rakitovec, uz hat-trick Brdeka te golove Vnučeca, Đurašića, Balenovića i Žugaja).

Za slavlje domaćina u Ribnici zaslužni su bili Sudar i autogol Mraclinaca (2:1).

Nema predaha za Turopoljsko-posavsku ligu niti u utorak u Čičkoj Poljani, malonogometna akcija na Dan antifašističke borbe kreće od 15 sati okršajem Mraclina i Lazine.

Slijedi dvoboj Buševca i Ribnice, a nakon njih domaćin igra protiv Jagodnog.

Drnek će odmjeriti snage s Bukevjem, zanimljivo će biti u susretu Kuča i Okuja, a pogotovo u derbiju Novog Čiča i Turopolja. Rakitovec igra s Veleševcem, a za kraj je zakazan dvoboj Vukovine i Gornjeg Podotočja.

Lazina, Buševec, Kuče i Ribnica jedini imaju po dvije pobjede nakon prva dva kola.

Podijeli