Novosti Sport Događanja

Turopolje pri kraju uređenja klupskih društvenih prostorija: Nadamo se da će koristiti svim budućim generacijama

05.04.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Turopolja prekinuli su pobjedničku seriju u 17. kolu 2. ŽNL Istok na gostovanju u Božjakovini kod Brckog, jednog od konkurenata za plasman u viši rang natjecanja.

Derbi je sredinom prvog poluvremena odlučio Marko Cindrić iz slobodnog udaraca.

Gosti su imali nekoliko prilika, ali Herceg i Lučić nisu bili preciznii završilo je 1:0. 

Turopolje u idućem kolu na svom travnjaku dočekuje Mladost iz Obedišća, a prije početka posljednjeg kruga natjecanja.

Ekipa Romana Župetića i dalje je na vrhu ljestvice s 31 osvojenim bodom, ali sada Croatia iz Nove Kapele i Brcko imaju samo bod zaostatka.

NK TUROPOLJE: Igor Ogrič, Marin Križanac, Mislav Ceković, Marin Ivanković, Hamdija Sejfović (Nikola Kovačić 46' / Dino Cota 85'), Andreas Šejić, David Golubić (Hrvoje Kunštek 46'), Stanko Herceg, Matej Robić, Željko Josić, Tomislav Lučić.

Posted by Nogometni Klub Turopolje on Wednesday, March 31, 2021

Iz Turopolja za Uskrsne blagdane ipak stižu i dobre vijesti, jer nakon dugo vremena privodi se kraju uređenje društvenih prostorija na katu klupskog središta.

"Prostor će prvenstveno služiti za društvena događanja u klubu, a sve smo uspjeli realizirati uz pomoć VMO Turopolje, Grada Velike Gorice te vlastitim sredstvima. Svima koji su nam pomogli na bilo koji način, zahvaljujemo se na pomoći," poruka je iz kluba.

"Nadamo se da će prostor koristiti svim budućim generacijama kluba, kao i ostalim udrugama u našem mjestu, koje za tim budu imali potrebe!"

 

Podijeli