Novosti Sport Događanja

Turopolje još jedan korak bliže tituli, raspucani Harambašić preuzeo vrh ljestvice strijelaca

19.07.2020. / Damir Žbulj

U Veleševcu je odigrano osmo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine, nakon kojeg je ekipa Turopolja još jedan korak bliže osvajanju naslova!

Lider je u prvoj utakmici programa s 3:1 nadigrao Čičku Poljanu, uz dva gola Blaguševića i jedan Šejića, kojem je to deseti ovosezonski pogodak.

Listu najboljih strijelaca predvodi Harambašić iz Gornjeg Podotočja, nakon 5:2 pobjede protiv Novog Čiča. Četiri komada u protivničkoj mreži bila su mu dovoljna da stigne do brojke 11 i bude usamljen na vrhu.

Vukovina je u dramatičnom dvoboju s 3:2 svladala Mraclin te je uhvatila priključak s braniteljima naslova na drugoj poziciji. Dva pogotka Kosa nisu Mraclincima bila dovoljna. Matić je bio dvostruki strijelac za Vukovinu, a svoj doprinos u važnom slavlju dao je i Matković.

Ekipa Kuča bila je slobodna u ovom kolu, nakon istupa Kosnice iz natjecanja...

Jagodno je sa 7:2 deklasiralo Drnek. Raspucan je bio Vukadin, koji je četiri puta bio precizan, a po jednom su zabili i Jakovljević, Petrušić i Milković.

Domaćin je na odlično pripremljenom terenu svoje navijače razveselio minimalnom 1:0 pobjedom nad Lazinom Čičkom, a junak je bio Dolački.

Hat-trick Bobesića odveo je Buševec do slavlja nad Bukevjem (3:1)

U nedjelju se malonogometna akcija nastavila u Turopolju...

Podijeli