Novosti Sport Događanja

Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu

20.08.2019. / Sportska redakcija

Nakon petnaestak godina nogometaši Turopoljca ponovno će zaigrati u Jedinstvenoj županijskoj ligi. Do tog su plasmana igrači trenera Vlade Horvata stigli u posljednjem kolu kada su na prepunim Knejama svladali Naftaš Ivanić, koji je kasnije također ušao u ligu više.

Trener Vlado Horvat momčad je okupio krajem srpnja kada se započelo s pripremama. S obzirom na godišnje odmore i izostanke pojedinih igrača trener Horvat odrađivao je sve prema dogovorenom planu. U ovih dvadesetak dana momčad je odigrala četiri susreta u kojima su ostvarene tri pobjede; Hrvatski dragovoljac, Lekenik i Zelengaj 1948, dok je poraz upisan jedino od novog četvrtoligaša Sloge Maris.

-Kompletirali smo se. Posljednji su nam pristupili Begić i Matasić, dok su nam ranije došli Žugaj, Lučić i Filep, a ponovno je u kadru i Fabijančić. Vjerujem kako imamo kvalitetu i širinu za borbu za vrh- kaže trener Vlado Horvat.

Za ovu subotu na Knejama je najavljeno cjelodnevno druženje tzv. Zelena noć, koja uključuje Turnir ulica na kojem će nastupiti šest ulica, dok će se u 17 sati odigrati utakmica između Turopoljca i Poleta Snašići.

Galerija slika

Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu Turopoljac brusi formu za prvenstvo u višem rangu

Podijeli