Novosti Sport Događanja

Turnir NK Meštrica osvojili Plavi lavovi iz Odranskog Obreža, u Odri se za vikend igra Memorijal Antonio Majdek - Tica

08.08.2022. / Damir Žbulj

U Gornjoj Lomnici, na travnjaku Meštrice, za koji mnogi tvrde kako je najbolji u Turopolju, održan je pripremni turnir na kojem su sudjelovali nogometaši Mraclina, Lukavca, Odre, Dinama iz Odranskog Obreža i domaćina Meštrice.

Pobjednički pehar podigla je momčad Dinama iz Odranskog Obreža, koja je u polufinalu s 3:2 dobila Meštricu, a onda u finalu nadigrala Odru rezultatom 2:0.

Najboljim igračem proglašen je Lovro Šimić, dok je najbolji strijelac s četiri pogotka bio Stipe Jurilj, obojica iz pobjedničke momčadi. Plavi lavovi bili su prošle sezone prvaci 4. NL Središte Zagreb Skupina A te su izborili plasman u 3. NL Centar, od ove sezone četvrti rang hrvatskog nogometa, u kojem igraju i Lukavec i Kurilovec.

U preostalim utakmicama Meštrica je s 2:0 bila bolja od Mraclina, dok je Odra Gradiće dobila 'bez borbe', dok je u polufinalu s 2:0 nadigrala Lukavec, koji je na kraju osvojio treće mjesto, nakon raspucavanja s Meštricom. 

Upravo će Odra biti domaćin idućeg turnira, kojeg će u petak u 17.30 sati otvoriti veterani Male Mlake i Zapruđa.

Od 18.45 sati na travnjak izlaze NK Kupa i Mladost iz Obrezine.

U subotu će od 15.45 sati snage odmjeriti Dinamo iz Odranskog Obreža i seniori Male Mlake, slijedi dvoboj Meštrice i Strmca od 17 sati, dok će od 18.15 sati igrati NK Trnje i NK Čehi.

Subotnji program zatvorit će veterani Lučkog i NK Recreativo.

U nedjelju od 15.30 kreću polufinalni dvoboji, od 18 sati je finale veteranskog turnira, a od 19.15 sati veliko seniorsko finale Memorijalnog turnira Antonio Majdek - Tica.

 

 (Foto: NK Dinamo Odranski Obrež)

 

Podijeli