Novosti Sport Događanja

Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici

26.02.2018. / Ivana Ćurić

Nakon prošlotjedne gostujuće pobjede protiv Dubrave rukometašice Gorice u 17. kolu Treće lige ugostile su drugu ekipu Trešnjevke pojačanu s nekoliko igračica prvog sastava koji se natječe u Prvoj ligi. Brojčano oslabljene domaće igračice u prvom su dijelu održavale utakmicu u egalu, no u drugih trideset minuta gošće su odjurile do uvjerljive pobjede 32:23.

U prvih dvadeset minuta igralo se gol za gol uz prednost igračica Trešnjevke koje su u posljednjih desetak minuta stekle tri pogotka prednosti. Iako su se igračice Gorice početkom nastavka primaknule na dva pogotka zaostatka (16:18), neshvatljiv pad u igri gošće su iskoristile te serijom 12:3 odjurile na najvećih +11 (19:30).

Bilo je to pokazat će se kasnije odlučujuće za njihovu pobjedu, dok u domaćim redovima nije bilo prevelike tuge zbog poraza, predsjednik Dražen Čurek i ljudi oko njega uspjeh su postigli samim održavanjem kluba na životu, zbog čega je i predsjednikova poruka upućena prema igračicama samo jedna „uživajte u igri i ne opterećujte se rezultatom“. (Dr)

 

TREĆA LIGA, 17. KOLO

ŽRK GORICA – RK TREŠNJEVKA II 23:32 (13:16)

ŽRK GORICA: Miloloža, Malnar 6, Marić, Črnjević 1, Koprivnjak 4, Bakran 5, Duplić, Sremić. TRENERICA: Lukrecija Čurek

RK TREŠNJEVKA II: Budan, Lesac 3, Lukšić 4, Tomašić 1, Petković 5, Crnolatac 2, Magenreuter 3, Ljevar, Ćermaš 7, Miletić 6, Hleb Brbot 1, Palijan. TRENER: Miran Ognjenović

Galerija slika

Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici Trešnjevka II bez poteškoća do pobjede u Gorici

Podijeli