Novosti Sport Događanja

Tomislav Japec i dubrovački Pituri stižu u Grad: Stolnoteniski spektakl protiv aktualnih prvaka Hrvatske u četvrtfinalu Kupa

26.03.2024. / Damir Žbulj

Ovog utorka od 17 sati ponovno će se u našem gradu igrati vrhunski stolni tenis! U Veliku Goricu u četvrtfinalu Hrvatskog stolnoteniskog kupa stiže STK Libertas Marinkolor iz Dubrovnika, aktualni prvak Hrvatske, ali i trenutno vodeći klub na ljestvici Superlige, još uvijek bez poraza!

Bit će to pravi spektakl za gledatelje, a još jedan 'mamac' za publiku bit će i Tomislav Japec, izdanak goričke škole stolnog tenisa, bivši hrvatski reprezentativac, osvajač brojnih medalja i stolnoteniskih pehara, naslova prvaka Hrvatske, koji je vrlo rano prešao u STK Industrogradnja, kasnije je kasnije branio boje i STK Večernji list...

Za popularne Piture nastupaju još i Filip Čipin i Miho Simović pa Velikogoričane čeka izuzetan izazov.

No, Marko Habijanec, Lovro Zovko, Martin Petrović i Ante Jakić pokušat će svojom borbenom igrom i dobrim partijama pružiti dostojan otpor favoriziranim suparnicima i tako dodatno začiniti sjajnu atmosferu u goričkoj sportskoj dvorani.

"Ulaz je besplatan i zaista očekujemo vrhunski stolni tenis u našem gradu," poručio nam je u najavi Habijanec.

U prošlom kolu Superlige HSTK Velika Gorica je porazila Puljane i tako vratila nadu u ostanak u najvišem rangu hrvatskog klupskog stolnog tenisa.

 

Slavlje nad Dubrovčanima bila bi prvorazredna senzacija, ali čuda sub u sportu itekako moguća, pogotovo uz podršku navijača! 

 

Podijeli