Novosti Sport Događanja

Tko će podignuti pobjednički pehar jubilarnog 30. izdanja Kupa HVIDR-a?

08.01.2023. / Damir Žbulj

Jubilarno 30. izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a stigao je do svoje završnice i ove nedjelje ćemo u srednjoškolskoj dvorani saznati tko je novi pobjednik ovog legendarnog goričkog sportskog natjecanja i tko će u svoje ruke uzeti veliki pobjednički ček od 30 tisuća kuna.

Ostale su samo četiri ekipe, polufinala kreću od 16 sati, u 17.30 sati je na rasporedu revijalna utakmica između veterana HNK Gorica i ekipe 2. Gardijske brigade Gromovi, susret za treće mjesto igra se od 18.15 sati, a veliko finale počinje u 19 sati.

SC Flegar još je jednom među četiri najbolje momčadi Hvidre. U četvrtfinalu su s 3:2 uspjeli eliminirati Taxi Bračić, golovima Lalića, Brkića i Fluka.

Šundov je bio junak slavlja ekipa CB Va Bene, koji je s dva pogotka osigurao 2:0 pobjedu nad ekipom Sport One.

Keraterm CB Kod Rojca je pokazao svoju snagu i istaknuo kandidaturu za osvajanje trofej 3:1 pobjedom nad ekipom Pizzeria Z1, a za prolaz su bili zaslužni Mašić, Cebin i Hrga.

Neizvjestan je bio posljednji dvoboj četvrtzavršnice, a za minimalno 1:0 slavlje The Secret Cluba nad Tix Servisom zaslužan je bio Mandura, pogotkom u samoj završnici dvoboja.

I ove godine dobar mali nogomet je u Bakarić privukao velik broj zaljubljenika u ovaj sport pa smo sigurni kako će i finalni dan proći u sjajnoj atmosferi.

Podijeli