Novosti Sport Događanja

Tko će biti prvak turopoljsko-posavske lige?

01.08.2020. / Damir Žbulj

Šesto izdanje uzbudljive Malonogometne lige Turopolja i Posavine bliži se kraju! Na rasporedu je pretposljednje kolo, nakon kojeg ćemo možda imati nove prvake.

Ekipa Turopolja je na vrhu s 25 osvojenih bodova, jednim više od dosadašnjih peterostrukih šampiona i branitelja naslova iz Kuča.

Slavljem nad subotnjim domaćinom, uz poraz Kuča od Mraclina, Turopolje bi već u Novom Čiču moglo podignuti trofej...

No, sigurno kako će aktualni pobjednici turopoljsko-posavske lige napraviti sve da se o tituli odlučuje u posljednjem kolu.

Akcija na igralištu NK Dinamo Hidrel počinje u 16 sati, utakmicom Bukevja i Vukovine, koja se još uvijek nada kako može pomrsiti račune liderima. Ima četiri boda zaostatka za vrhom ljestvice i potajno vjeruje kako se rezultati mogu tako posložiti da u zadnjem kolu ostane u igri...

Slijedi dvoboj Buševca i Gornjeg Podotočja (16.40 sati) pa Lazine Čičke i Jagodnog (17.20 sati), prije nego na teren u veliki okršaj izađu Kučani i Mraclinci (18 sati).

Odmah nakon njih igra se dvoboj Turopolja i Novog Čiča (18.40 sati), a program zaključit će Veleševec i Čička Poljana (19.20 sati).

Bitka za titulu najboljeg strijelca neće biti toliko neizvjesna, ako u dresu Gornjeg Podotočja Harambašić nastavi tamo gdje je stao proteklog vikenda, a stigao je do 16 golova. Prvi pratitelj Šejić ima šest pogodaka manje...

Ove subote slobodan je Drnek, a posljednje kolo ovogodišnje MNL Turopolja i Posavine igra se 8. kolovoza.

Podijeli