Novosti Sport Događanja

SUPER MNL VG: Tko ima najbolju malonogometnu ekipu u Velikoj Gorici, Turopolju, Posavini i Vukomeričkim goricama?

01.12.2021. / Damir Žbulj

Zimski mjeseci u Velikoj Gorici neće proći bez malonogometnih uzbuđenja, a veliku pažnju privlači tzv. SUPER MNL VG, natjecanje u kojem će se nadmetati po četiri najbolje ekipa iz MNL Vukomeričke gorice, MNL Turopolja i Posavine te MNL VG Sjever, koja se ove godine održala po prvi puta.

Povjerenici Zlatko Petrac, Tihomir Čunčić i Josip Vlašić dogovorili su pokretanje lige u kojoj će sudjelovati ukupno 12 ekipa, raspoređenih u tri skupine.

Ždrijebom je odlučeno da će u skupini A igrati Mraclin, Vukovina, Pleso i Dubranec, u skupini B su Ščitarjevo, Kosnica, Kuče i Kravarsko, a u skupini C Novo Čiče, Lučelnica, Šiljakovina i Kurilovec.

Grupna faza natjecanja igra se dvokružno, a u četvrtfinale ulaze po dvije najbolje ekipe iz svake skupine te dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Sve utakmice igrat će se u SC Panadić, a malonogometna akcija kreće u nedjelju 5. prosinca u podne, utakmicom Mraclin - Dubranec. Nakon njih na teren izlaze Kuče i Ščitarjevo (12.30 sati) pa slijedi okršaji Kurilovca i Šiljakovine (13 sati), Pleso igra protiv Vukovine (13.30 sati), Kosnica protiv Kravarskog (14 sati), a prvo kolo zaključit će Lučelnica i Novo Čiče (14.30 sati).

Svaka iduća nedjelja bit će u 'Panadiću' rezervirana za SUPER MNL VG, četvrtfinlni dan bit će na Štefanje, a velika završnica i borba za premijerni trofej ovog natjecanja bit će 2. siječnja.





(Foto: MNE Kurilovec)





Podijeli