Novosti Sport Događanja

SUPER MNL VG: Šroler veliko pojačanje za Pleso, prvi poraz Kurilovca, Dubranec jedini maksimalan, poznati parovi četvrtfinala

27.12.2021. / Damir Žbulj

Nakon što je zbog Turopoljskog srca odgođeno treće kolo SUPER MNL VG, koje se trebalo igrati 19. prosinca. na Štefanje su odigrane posljednje utakmice po skupinama te smo saznali parove četvrtfinala, koje je na rasporedu 2. siječnja.

U skupini A Dubranec je zadržao maksimalan učinak, nakon uvjerljive 5:2 pobjede nad Vukovinom. Starčević je postigao hat-trick, a po jednom su precizni bili Galović i Fabijanac. Vukovina je ovim porazom ostala bez mjesta među osam najboljih...

Za svoje Pleso je zaigrao i Martin Šroler, ofenzivac našeg turopoljskog prvoligaša, pravi španer, pobjednik Kutije šibica 2018. godine, kad je bio i najbolji strijelac i najbolji igrač legendarnog malonogometnog turnira.

Mraclin nije imao šanse, a uz Šrolera, strijelci su u 4:0 slavlju bili Plepelić, Smolković i Jandriš.

Skupinu B osvojile su Kuče, nakon što su s identičnih 4:0 nadigrali Kosincu. Vjeko Lučić je bio dvostruki strijelac, a Tomislav Lučić i Radilović su dodali svaki po jedan.

Kravarsko je s 3:0 dobilo Ščitarjevo, ali obje ekipe nastavljaju borbu za trofej. Precizni su bili Marko i Domagoj Tičarić te Josip Povoljnjak.

Nevjerojatan niz Kurilovčana od više od 15 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima prekinula je Lučelnica, pogocima Žlebičića i Petkovića te je tako izborila četvrtfinale.

No, Kurilovec je kao pobjednik skupine C, sa šest osvojenih bodova, ušao među osam najboljih. Natjecanje nastavlja i ekipa Novog Čiča, koja je u izravnom okršaju s 3:2 svladala Šiljakovinu. Krilić, Đuksi i Španiček bili su junaci vrijedne pobjede.

Borba za polufinale na rasporedu je iduće nedjelje, 2. siječnja, a sastaju se Dubranec i Ščitarjevo, Kuče i Novo Čiče. Kurilovec i Kravarsko te Pleso i Lučelnica.

Očekuju se vrhunski malonogometni okršaji i pregršt uzbuđenja u balonu Panadić sporta.

 

 

SUPER MNL VG

GRUPA A
Dubranec 9 (8:3)
Pleso 6 (7:3)
Vukovina 3 (5:8)
Mraclin 0 (3:9)

GRUPA B
Kuče 7 (6:1)
Kravarsko 5 (4:21)
Ščitarjevo 3 (4:4)
Kosnica 1 (0:8)

GRUPA C
Kurilovec 6 (7:5)
Lučelnica 4 (2:2)
Novo Čiče 4 (5:6)
Šiljakovina 3 (4:5)

 

Podijeli