Novosti Sport Događanja

Stolnotenisači spremni za nastavak prvenstva

10.02.2017. / Sportska redakcija

Prošlog vikenda započeo je drugi dio sezone u Prvoj stolnoteniskoj ligi. Odmah na startu nastavka u Dugom Selu odigran je derbi između Dugog Sela i Jaske u kojem su domaćini slavili s uvjerljivih 4:0, prepustivši gostima samo dva seta. Uoči ovog meča oba sastava bila su na omjeru od sedam pobjeda i jednog poraza, a na takvom omjeru su i Goričani koji su u prvom proljetnom kolu bili slobodni.

-Pobjeda Dugog Sela i nije neko iznenađenje. Ovim porazom izgleda da je Jaska odustala od borbe za naslov, tako da će nam meč protiv Dugog Sela biti najvažniji meč sezone- kaže najiskusniji u goričkim redovima, Marko Habijanec.

No, do Dugog Sela koje u Veliku Goricu stiže u posljednjem kolu stolnotenisači Stanfara trebaju ostvariti maksimalan učinak, baš kao što je to bio slučaj i u prvom dijelu sezone u kojem su Goričani jedini poraz doživjeli od Jaske.

-Mi smo spremni za pobjede, želim da već protiv Fužina posložimo taj pobjednički osjećaj. Vjerujem da će dečki u nastavku biti još bolji te da ćemo Dugo Selo još jednom pobijediti- za kraj će Habijanec uz kojeg u pohod na Super ligu kreću još Martin Petrović i Marko Dolibašić.

Podijeli