Novosti Sport Događanja

STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina

11.02.2017. / Sportska redakcija

Stolnoteniski klub Velika Gorica Stanfar koji sljedeće godine slavi šezdeset godina neprekinutog rada i postojanja primjer je male sredine koja usprkos svim problema s pozitivom gleda prema naprijed. Sve to moglo se čuti, ali i doživjeti na redovno izvještajnoj Skupštini.

-Drago mi je što vidim neka nova lica- istaknuo je u svom obraćanju predsjednik Davor Belužić.

Polusatni radni dio Skupštine bio je tek formalno odrađivanje poslan u kojem je trener Marko Habijanec podnio izvještaj o radu istaknuvši kako je ambicija seniora ulazak u Superligu.

-Djeca su nam budućnost, a Martin Petrović koji je do prošle godine bio reprezentativac sve je podredio seniorskom uspjehu. Svakako treba istaknuti kako u natjecanju imamo i žensku ekipu koja je doživjela tek jedan poraz- iz svog izvješća je podvukao Habijanec.

Dopredsjednik Branko Dujmović sve je obradovao činjenicom kako od strane Zajednice športskih udruga postoje pozitivni signali za veća sredstva, što je znak kako je rad svih u klubu prepoznat.

No, tu se ne staje jer javnosti su predstavljeni i budući projekti od apliciranja na fondove Europske unije, pokretanje YouTube kanala na kojem će se moći pogledati svi mečevi seniorske ekipe, a u planu je i širenje rada po mjesnim odborima kako bi se i djeca i područnih škola mogla rekreirati uz stolni tenis.

Galerija slika

STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina STK VG Stanfar: Mala i uspješna sredina

Podijeli