Novosti Sport Događanja

Srpski napadač ostaje još godinu dana: Navikao sam na život ovdje, na ljude, na način igre...

29.07.2020. / Damir Žbulj

Srpski napadač Ognjen Mudrinski ostaje u redovima HNK Gorica i narednu sezonu, nakon što je dogovoreno produljenje posudbe iz poljskog kluba Jagiellonia.

"Čim se pojavila opcija da ostanem još godinu dana, nisam puno razmišljao. Puno puta sam već rekao da mi je prelijepo ovdje, poznajem momčad, trenerov način rada... Da sam odabrao neku drugu opciju, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovdje sam se već navikao na život, na ljude, na način igre, a i općenito mi odgovara stil nogometa u Hrvatskoj. Nadam se da će i mene i moje suigrače poslužiti zdravlje, da neće biti ozljeda, i da ćemo zajedno uspjeti ostvariti sve naše ciljeve u sezoni pred nama," rekao je Mudri, koji je ove polusezonu upisao 12 nastupa, a zabio četiri pogotka, dva Interu te po jedan Istri 1961 i Lokomotivi, sve nakon pauze zbog koronavirusa.

Dodao je i dvije asistencije...

Pripreme za novu sezonu, koju Gorica sredinom kolovoza otvara u Varaždinu, počinju već u subotu, a novo lice bit će i 23-godišnji albanski desni bek Albi Doka, koji stiže iz tamošnjeg prvaka Tirane.

-->> Gorica novu sezonu otvara na dva gostovanja, mladi Albanac prvo pojačanje

"Sretni smo što će Mudrinski ostati s nama još jednu sezonu. Dokazao je, kroz vrijeme koje je proveo u klubu, da može biti dobar dodatak našem napadačkom dijelu i očekujemo da će nastaviti s dobrom igrom i donijeti dobre rezultate u Goricu," komentirao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Podijeli