Novosti Sport Događanja

Šroler vodeći strijelac Kutije, Kahlina čuva mrežu od Lovrića

26.12.2018. / Damir Žbulj

Najpoznatiji malonogometni turnir u Hrvatskoj, legendarna Kutija šibica, ulazi polako u svoju završnicu. Na Štefanje, blagdan Sv. Stjepana dan nakon Božića, već se tradicionalno igraju utakmice četvrtfinala seniorskog dijela natjecanja, a već po običaju tribine Doma sportova bit će ispunjene do posljednjeg mjesta!

Martin Šroler, mladi nogometaš HNK Gorica, trenutno je vodeći strijelac Kutije s deset postignutih golova u četiri nastupa i predvodit će svoju ekipu Quatro Leones od 20 sati protiv branitelja naslova, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, u kojoj igra i njegov klupski suigrač Kristijan Lovrić.

Za Quatro Leones brani Kristijan Kahlina, a u momčadi su u osmini finala nastupili i njegov brat Danijel, pa bivši igrač Gorice Marko Dabro te Danijel Župan, Ivan Muller, Josip Brkić, Alen Crnić, Hrvoje Vuđan i Marijo Dučkić.

BigBang Cammeo Team je u osmini finala izbacio Antunović Group VG 10, za koje su između ostalog igrali i Matija Dvorneković i Igor Mostarlić. U borbi za polufinale od 21 sat na rasporedu je dvoboj protiv ekipe Svadbeni salon Bagušić - Tropicana.

Četvrtfinalni program glavnog turnira Kutije počinje od 18 sati okršajem momčadi Tupek Auto i Dribbling Sport Bar, za koju nastupa kapetan Gorice Igor Čagalj.

U 19 sati na teren Dvorane II Doma sportova izlaze Pizzeria Stari Zagreb - Borongaj Lugovi i CB Doberman.

(Foto: Kutija šibica)

Podijeli