Novosti Sport Događanja

Sretno, Ines! Ispratili smo najbolju velikogoričku sportašicu na prvo seniorsko prvenstvo

26.03.2019. / Damir Žbulj

U našoj zračnoj luci ispratili smo najbolju sportašicu Velike Gorice Ines Grdenić na njeno prvo seniorsko Europsko prvenstvo.

U španjolskoj Guadalajari se od 28. do 31. ožujka održava ovo veliko kontinentalno natjecanje, a Ines će se u kimonu hrvatske reprezentacije prvi puta u karijeri imati priliku boriti sa zaista najboljima...

Nastupit će u kategoriji do 50 kilograma, a Ines je na nedavnom Europskom prvenstvu u konkurenciji mlađih seniorki, u veljači u Danskoj, stigla do brončane medalje!

"Nisam nervozna, jer sam već u karijeri prošla dosta ovakvih natjecanja, još od najmlađih kategorija..."

"Prvi puta ću nastupiti na seniorskom Europskom prvenstvu, ali pokušavam previše i ne razmišljati o tome. Bolje mi je kad nemam pritiska, a sve to moram proći. Pripremala sam se naporno, bili smo tjedan dana u Daruvaru zajedno s cijelom našom reprezentacijom, trenirala sam u svom klubu s trenerom Živkovićem..."

"Nije nemoguće uzeti medalju! Sve zavisi kakav je i moj dan, malo i sportske sreće. Treba se poklopiti više faktora, ali nije nemoguće doći do odličja. Moja očekivanja su uvijek takva," naglasila nam je između ostalog Ines.

 

Zanimljiv i opširan razgovor s najboljom velikogoričkom sportašicom i njenim trenerom Goranom Živkovićem pročitajte u tiskanom izdanju VGdanas, koje će na kioscima biti krajem ovog tjedna.

 

 

 

 

Podijeli