Novosti Sport Događanja

Srebro oko vrata: Anita Gelo i Ivona Krusha viceprvakinje Europe u elektroničkom pikadu!

14.06.2024. / Damir Žbulj

Španjolski Benidorm domaćin je Europskog prvenstva u elektroničkom pikadu, a sjajne rezultate ostvarile su naše sugrađanke, Anita Gelo i Ivona Krusha, koje su s ekipom Pikado kluba AS Zagreb osvojile titulu viceprvakinja Europe!

Djevojke su do finala stigle bez ijednog poraza, redom su dobivale predstavnice Slovačke, Njemačke, Španjolske, Češke i Austrije, međutim, u završnoj borbi za zlato nedostajalo je malo sreće i koncentracije kod izlaza pa je ekipa iz Njemačke, koje su naše cure dobile u grupnoj fazi natjecanja, iskoristila svoju priliku.

Sisters of Nemesis, uz Anitu i Ivonu, viceprvakinje Europe iz Pikado kluba As iz Zagreba su i Marijana Puček, Marina Letica i Jasminka Adamić.

Ipak, vrijedno srebro je oko vrata, a djevojke su se zahvalile sponzorima bez kojih nastup na ovom natjecanju u Španjolskoj ne bi bio moguć: "Hvala Chill VG, GLASSTOR AUTOMATIC d.o.o. iz Velike Gorice, Zagreb vrata d.o.o., Pikado savez grada Zagreba, Pizza IZI, IPA Zagreb i Pikado Klub Amadeus Sesvete," poručile su!

Podijeli