Novosti Sport Događanja

Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'!

01.09.2021. / Damir Žbulj

Spektakularan i emotivan doček priredili su prijatelji i obitelj Velimira Šandora u kasnim večernjim satima utorka. Nakon napornog puta kući, sve je bilo lakše uz osvojeno paraolimpijsko srebro oko vrata...

Stigli su i tamburaši, bili su tamo naravno i njegovi Usponovci pa prijatelji iz velikogoričkog Fujija, velikogoričkog judo kluba za osobe s invaliditetom...

Odzvanjalo je u našoj Zračnoj luci 'Lijepa li si...'

"Ništa neću obećati, ali ima još 'baruta u meni'! Idemo u Pariz, a onda budemo vidjeli kaj ćemo dalje..." poručio je ponosno!

"Sve ovo doživjeti je izvanredno. U Tokio smo stigli s jednim ciljem, pokazati koliko puno vrijedimo. Znao sam da me čeka nešto veliko nakon dobrog rezultata ove godine na Europskom prvenstvu. Imali smo ubitačne pripreme i na kraju se to isplatilo," pojasnio je naš sjajni paraolimpijac, naš Opatijac iz Pokupskog, brončani iz Rio de Janeira i srebrni iz Tokija. 

Pariz je već za tri godine...

No, prvo je na redu slavlje pa odmor pa onda već počinje razmišljati o idućim Paraolimpijskim igrama i novim pripremama i natjecanjima.

Svaka čast, Velimire i puno sreće i zdravlja u novim izazovima!

 

(Foto: AKOSI Uspon)

 

 

Galerija slika

Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'! Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'! Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'! Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'! Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'! Srebrni Šandor stigao kući: Ima još 'baruta u meni'!

Podijeli