Novosti Sport Događanja

Špansko iznenadilo Kurilovec

09.05.2018. / Sportska redakcija

Gorku pilulu priredili su nogometaši Kurilovca svojim navijačima u današnjem susretu protiv Španskog koje je uslijed negativnog rezultatskog niza promijenilo i trenera. Ušli su Kurilovčani osokoljeni pobjedom u Labinu u današnji dvoboj protiv davljenika iz Španskog, no nakon devedeset minuta igre nisu opravdali ulogu favorita, budući da su gosti slavili s 3:1.

S pravom je trener Biškup negodovao na izdanje svoje momčadi koja nije bila na očekivanoj razini. Iako su poveli zahvaljujući nesmotrenosti gostujućeg vratara Gašparića kojem je ispala lopta iz ruke, domaći igrači nisu to znali kapitalizirati. Vodstvo preko Horvata u 11. minuti poništio je Knez u 36. minuti, a potpuni preokret dogodio se u drugih 45. minuta.

Nakon samo šest minuta igre Ljubičić je doveo Špansko u vodstvo, da bi konačni mat domaća momčad doživjela u 72. minuti kada je egzekutor još jednom bio Ljubičić.

3. HNL, 28. KOLO
NK KURILOVEC – NK ŠPANSKO
STRIJELCI: 1:0 Horvat (11), 1:1 Knez (36), 1:2 Ljubičić (51), 1:3 Ljubičić (72)
NK KURILOVEC: Kranjčec, Čurek, Čunčić, Ladović, Horvat, Kovačić, Brajko, Hodak (od 61. Brčić), I. Čolić (od 46. Džaja), M. Čolić (od 46. Celiček), Šarić. TRENER: Damir Biškup
NK ŠPANSKO: Gašparić, Zebić, Štignjedec, Ivezić, Lovrić, Tuđen (od 67. Lerotić), Šiprak (od 73. Pranjić- Kaurin), Guluš, Knez, Ljubičić, Jazvić. TRENER: Renato Jurčec

Podijeli