Novosti Sport Događanja

Skupština NK Bune u vedrim i veselim tonovima

03.02.2018. / Ivana Ćurić

Po već uhodanom scenariju Nogometni klub Buna, kao i njihova veteranska momčad koja djeluje kao zasebna udruga održali su godišnju skupštinu, na već dobro poznatoj adresi Restorana Grof, gdje se i ovoga puta okupio impozantan broj sportskih prijatelja, kao i dvije članice Udruge žena Mala Buna s kojima klub njeguje dobru suradnju.

Predsjednici, Vladimir Birek i Ivan Mrkonjić u svom su stilu odvodili skupštinu, na kojoj je prva zvijezda večeri tajnik kluba, Zlatko Petrac koji podnosi godišnja izvješća. Nisu to suhoparna iščitavanja, već zanimljivi tekstovi koje vrijedi čuti.

Skupština je jednoglasno prihvatila sva prošlogodišnja izvješća, kao i ona za ovu godinu za koju su kako je rekao Petrac, postavljeni ipak malo previsoki ciljevi.

No, kako je rekla Ivana Lučan iz FA Šiljakovine, ciljevi se i trebaju postaviti tako visoko. Znajući sposobnost i volju vodstva kluba, ne sumnjamo kako će se to i ostvariti, jer temelji za budućnost kluba čvrsto su postavljeni. (Dr)

Galerija slika

Skupština NK Bune u vedrim i veselim tonovima Skupština NK Bune u vedrim i veselim tonovima Skupština NK Bune u vedrim i veselim tonovima Skupština NK Bune u vedrim i veselim tonovima

Podijeli