Novosti Sport Događanja

Sjajni rezultati Vedrane Janjić, Vedrana Planinšeka, Mateja Janjića i Jasne Mikulić: MKVG i dalje nadmoćno vodeći u Samoborskoj zimskoj trail ligi

23.01.2023. / Damir Žbulj

Maraton klub Velika Gorica još je jednom ostvario sjajne rezultate u Samoborskoj zimskoj trail ligi te je i dalje vodeća ekipa u ukupnom poretku.

"Pravi zimski uvjeti, sa snijegom, ledom i vjetrom koji je spustio temperaturu ispod nule, dočekali su trkače kod Kleti Poljanica, gdje se nalaze start i cilj dviju staza od 8 i 15 kilometara. Na snijeg je ekipa MKVG izašla s čak deset natjecatelja, a bodove za ligu može dobiti maksimalno njih šest. U osmom kolu naši su trkači bili drugi, iza ekipe Bad Company, ali i dalje su nadmoćno prvi u ekipnom poretku," javio nam je tajnik kluba Bruno Škrinjarić.

Najbolje pojedinačne rezultate ostvarili su Vedrana Janjić s prvim mjestom u ženskoj konkurenciji na dugoj stazi i Vedran Planinšek s drugim mjestom među muškima na istoj stazi od 15 kilometara.

Sjajni su još na dugoj stazi bili Matej Janjić, koji je osvojio treće mjesto te Jasna Mikulić, koja je ovaj put bila četvrta.

"Jasna je poslije utrke imala dvostruko slavlje jer je osim osvajanja puno bodova proslavila i rođendan," dodao je u slavljeničkom raspoloženju Bruno.

Na dugoj stazi još su trčali Hrvoje Mikulić, Josip Martinović i Danijel Trgovac.

"Na kratkoj stazi pregršt bodova za naš MK Velika Gorica osvojili su Kristina Terzić i Marijan Malčević, dok je izvan konkurencije za bodove trčao i na snijegu guštao Nedjeljko Babić," istaknuo je Škrinjarić pa pozvao i ostale trkačice i trkače da im se priključe u idućem kolu:

"Još tri kola su do kraja SZTL i vjerujemo da će u finalu 11. veljače naša ekipa podignuti pobjednički pehar. No, prije toga pozivamo sve trkačice i trkače da spoje uživanje u trčanju s uživanjem na snijegu te dođu u subotu na Samoborsko gorje."

Podijeli