Novosti Sport Događanja

Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru

03.12.2018. / Petar Brnada

Na 20. tradicionalnom međunarodnom Božićnom turniru koji je u Petrinji održan protekle subote članovi Akrobatskog kluba Gorica osvojili su čak šest medalja!

Naime, na ovom ujedno i posljednjem nacionalnom turniru u godini Goričani su zaključili jednu od uspješnijih godina od osnutka kluba, osvojivši jednu zlatnu, dvije srebrne te tri brončane medalje.

Zlato je osvojila formacija Bubblegum u kategoriji mini formacija 2, dok je srebro pripalo članicama formacija Mustre i Toxic. Broncu su osvojile članice formacije Butterfly, te parovi Dorotea Matijević i Ernest Matković i Ena Novak i Marcel Jurčević kojima je ovo ujedno i prvo osvojeno odličje.

Iz kluba su poručili da im od kraja godine preostaje još Svjetski kup za seniore koji će se održati 9. prosinca u Ljubljani, gdje će nastupiti njihova najtrofejnija formacija Unique.

Galerija slika

Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru Šest medalja za ARRK Gorica na Božićnom turniru

Podijeli