Novosti Sport Događanja

Sesaru se ispunila još jedna želja: Mladi reprezentativac napustio Zadar i došao u Goricu

08.09.2020. / Damir Žbulj

Mladi 21-godišnji razigravač Karlo Uljarević novo je pojačanje košarkaša Gorice! Bivši igrač Cibone i Zadra, bivši mladi reprezentativac, koji ima i nekoliko nastupa za seniorsku reprezentaciju.

Uljarević spada u onu kategoriju 'velikih talenata hrvatske košarke', koji nije niti približno ispunio svoj potencijal pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li se vratiti na pravi put i što s njim može napraviti Josip Sesar, koji je na sličan način oživio karijeru Lovre Mazalina.

Karijeru je započeo u svom Osijeku (Sokol), a četiri sezone proveo je u Ciboni. Jednu je bio član Škrljeva, a jednu je nosi dres Zadra, s kojim je ove godine osvojio Kup Kreše Ćosića.

U Zadru je trener Veljko Mršić, aktualni hrvatski izbornik, koji u kadru ima Dominika Mavru i Martina Junakovića i već je neko vrijeme jasno kako na Uljarevića nije računao.

Odmah istog dana kad je Karlo raskinuo ugovor sa Zadranima, stigao je u Veliku Goricu na potpis jednogodišnjeg ugovora.

Uljarević u Goricu dolazi pun optimizma, jer je svjestan kako dolazi u potentnu momčad s odličnim stručnjakom na klupi. Nada se igračkom napretku, ali i osvajanju kojeg trofeja. Vidjet ćemo hoće li se što od toga i ostvariti.

Uljarević je u ovom trenutku samo nadopuna rosteru u kojem su Borna Kapusta i Mate Kalajžić, njegov reprezentativni kolega, te Krešo Ljubičić, Marko Baković, Lovor Mazalin, Ante Mašić, Ivan Majcunić, Ivan Batur, Maj Kovačević i Emil Savić. Ekipa je to za svaki respekt, kvalitetom odmah pri vrhu naše košarke.

S nestrpljenjem čekamo početak sezone.

(Foto: FIBA)

Galerija slika

Sesaru se ispunila još jedna želja: Mladi reprezentativac napustio Zadar i došao u Goricu Sesaru se ispunila još jedna želja: Mladi reprezentativac napustio Zadar i došao u Goricu Sesaru se ispunila još jedna želja: Mladi reprezentativac napustio Zadar i došao u Goricu

Podijeli