Novosti Sport Događanja

Savršeni početak sezone: Rukometašice Udarnika napunile i mrežu Liburnija-Opatije!

02.10.2022. / Damir Žbulj

Još jednu sjajnu partiju pružile su rukometašice Udarnika, što je na kraju rezultiralo uvjerljivim slavljem. U prvom kolu 'nastradale' su Samoborke, a u drugom je 'porciju' dobila Liburnija-Opatija.

Udarnice su od prve minute krenule 'udarnički' i nisu suparnicama dale niti malo prostora za bilo kakvo iznenađenje. Već do sredine prvog dijela bilo je šest razlike, a s 14:8 otišlo se i na predah. U nastavku potpuno dominacija igračica pod vodstvom Darija Zrnića, ubrzo je prednost na semaforu dvoznamenkasta, a u završnih desetak minuta domaće rukometašice do vrha su napunile protivničku mrežu, za konačnih 30:17.

Ovaj put je predvodila Ela Bajkuša sa šest golova, a po četiri su dodale Nikolina Laco, Anja Haramina i Bernarda Mostarlić. Nera Butković, Diana Vincek, Ana Jozinović, Magdalena Jurić i Tabeaceline Magenreuter precizne su bile po dva puta, a jednom su pogađale i Lana Vrabelj i Franka Gvardiol. Doprinos su dale i Lena Dunđerović i Lea Krznar te Nika Horvat, Anja Jambrešić i Lana Vrdoljak.

Lijep je pogled na ljestvicu 2. HRL Zapad, jer Udarnik ima maksimalan učinak, a u idućem kolu na rasporedu je gostovanje kod Murvice.

 

 

 

(Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica)

 

Podijeli